S_productie_header_jul 2019_1903x384px

Evenementen

Hoe dichterbij, hoe beter! De behoefte om elkaar live te ontmoeten is groter dan ooit, juist dankzij de vluchtige contacten via social media. Een event is een zeer effectief middel om diverse doelen te bereiken!

Stage Events: internationaal evenementenbureau

Stage Events is een internationaal evenementenbureau met meer dan vijftien jaar ervaring in nationale en internationale evenementen. 

We geven uw merk graag een podium! Van concept tot uitvoering, met een inhoud en op een plek die het beste past bij de vraag. Altijd verrassend en tot in detail uitgevoerd.


Zaalverhuur

Het AFAS Circustheater Scheveningen en het Beatrix Theater Utrecht zijn verrassende en unieke evenementenlocaties. De zalen en foyers van beide theaters bieden volop mogelijkheden voor uiteenlopende evenementen, zoals trainingen, (product)presentaties, brainstormsessies, seminars, congressen, aandeelhoudersvergaderingen, bedrijfsfeesten, workshops en gala’s.


Consultancy

Teams binnen bedrijven worden steeds kleiner en de werkdruk neemt toe. Ook is er steeds minder tijd om de voortgang van processen te bewaken of kritisch te kijken of bijvoorbeeld een team optimaal functioneert. De know how van Stage Events is een waardevolle tool die kan worden ingezet bij het opstarten van een nieuwe locatie, het bouwen een salesteam of het begeleiden van een productieteam bij de waarborging van de kwaliteit van een productie.


We denken graag met u mee

Meer weten? Neem contact met ons op.Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.