Headers-BT-Zakelijke-Evenementen

Stage Events - Geef uw merk een podium

Wij geven uw merk graag een podium! Van concept tot uitvoering, met een inhoud en op een plek die het beste past bij de vraag. Altijd verassend en tot in detail uitgevoerd!

Een internationaal evenementenbureau

Stage Events is een internationaal evenementenbureau met meer dan 15 jaar ervaring. Fysieke merkbeleving op een plek en tijd die relevant is, merkwaardig is én rendeert.

Evenement als onderdeel van de marketingmix

Wij zien kwaliteit en creativiteit als vanzelfsprekendheid en daarnaast een evenement als belangrijk onderdeel van de marketingmix. Een evenement dient altijd een doel te hebben, zoals bekendheid vergroten, een doelgroep aanzetten tot actie of een imago te verstevigen. Stage your brand, Stage your people, Boost your image.

Vertrouwen van grote waarde voor een merk

Stage Events gelooft in duurzame relaties tussen merk en consument, alleen dan ontstaat een vertrouwensband die voor een merk van grote waarde kan zijn. Ditzelfde geldt voor de relatie tussen Stage Events en onze opdrachtgevers. Daar hoeft u elkaar niet perse goed voor te kennen, maar het vertrouwen moet er tijdens het eerste gesprek direct zijn!

“To be trusted is a greater compliment than to be loved”

We denken graag met u mee

Meer weten? Neem contact met ons op.

Bel ons op 020-30 52 227 of stuur een mail naar info@stageevents.nl.


Een impressie

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.