grease_header_nieuws

CHI | Biosilk

TrendyHair Company – met haarverzorgingsmerken CHI en BioSilk – heeft zich als hoofdsponsor van Grease voor de vijfde keer aan een grote musical verbonden.

Marc van Toren, Managing Director TrendyHair Company:

"De samenwerking in het algemeen en de sponsoring van eerdere musicals als Hairspray, Legally Blonde, Flashdance, Dreamgirls en van nu Grease in het bijzonder heeft ons de mogelijkheid geboden om een extra dimensie toe te voegen aan de benadering van onze relaties en vooral naar de klanten van onze relaties toe. De enorme exposure, zowel landelijk als lokaal, de regionale publiciteit en naamsbekendheid maar niet in het minst natuurlijk het grote commerciële succes van deze dynamische musicals creëert voor ons merk een uitgelezen podium om zich te profileren.”

 


Een impressie

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.