wicketscene.

ING Nederland

Als hoofdsponsor van de musical Wicked in theaterseizoen 2011/2012, sprak ING Nederland met een aantal unieke acties haar (vrouwelijke) doelgroep aan.

Een aantal voorbeelden van deze acties:

  • In de samenwerking kreeg ING de mogelijkheid om prijswinnaars uit te nodigen voor een exclusieve preview van de musical tijdens de generale repetitie.
  • Klanten konden kans maken op première kaarten en werd er een ING-WICKED fotobooth gecreëerd die in het theater stond (40.000 bezoekers per maand).
  • Tijdens deze samenwerking werd er een uniek theaterconcept gelanceerd: ‘Backstage en Bloemen’. Klanten van ING kregen de mogelijkheid om de show te bezoeken en na afloop voor een volle zaal bloemen te overhandigen aan de hoofdrolspelers.
  • De ‘Betoverzing’ applicatie werd ontwikkeld, waarmee auditanten een plekje konden winnen in een workshop met professionele zangcoaches en op mochten treden op het podium van het AFAS Circustheater.

Een impressie

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.