header_afas_partnership_1903x384

AFAS Software

Naamgevend sponsor van het Circustheater

Het Circustheater in Scheveningen heet vanaf 1 augustus 2011 het AFAS Circustheater. AFAS Software te Leusden heeft zich verbonden als naamgevend sponsor aan het theater dat vooral bekend is van de grote musicals van Stage Entertainment Nederland. Het bijna 110 jaar oude Circustheater is vanaf begin jaren negentig het paradepaardje van Stage Entertainment, het live-entertainment bedrijf van Joop van den Ende. Jarenlang was Fortis (voorheen VSB) verbonden aan dit theater totdat deze bank vorig jaar uit het Nederlandse straatbeeld verdween. Met AFAS heeft Stage Entertainment een mooie nieuwe betrokken partner gevonden.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor in Leusden sprak Joop van den Ende de AFAS-medewerkers toe: “Mijn kroonjuweel, het Circustheater, krijgt de naam van AFAS erbij. Ik vind het leuk samen te werken met een bedrijf dat zijn product creatief in de markt zet en ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking zijn vruchten gaat afwerpen”.

“Als naamgever van het AFAS Circustheater verhogen wij onze naamsbekendheid enorm. We zien dit dan ook als een nieuwe kans om ons bedrijf nog beter onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Daarnaast hebben we behoorlijke affiniteit met de entertainmentbranche: in Leusden hebben we namelijk een eigen inpandig theater waar regelmatig A-artiesten optreden. Op dat vlak zal de samenwerking zich ook ontwikkelen. Zowel Stage Entertainment als AFAS staat voor ondernemerschap en kwaliteit,” aldus Bas van der Veldt, CEO van AFAS.

Dit is AFAS

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. Hoe leg je uit wie AFAS is? Het zit verborgen in de bedrijfscultuur. Als je bij AFAS werkt, bén je AFAS. De vier kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘gek’ en ‘familie’ beschrijven hierin het beste het DNA van Leusdense automatiseerder.

Met ruim 400 medewerkers inspireert AFAS bedrijven tot beter ondernemen. Met als uitgangspunt het product. Ze ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt en nemen daarbij graag maatschappelijke verantwoordelijkheid. Elke dag wil AFAS haar klanten helpen met ondernemen. Beter ondernemen dan de vorige dag. Dit doen ze met het product, door kennis met je te delen en relevante evenementen te organiseren.

Met de totaaloplossing die ze aanbieden automatiseer je alle afdelingen van jouw organisatie. Van de administratie en verkoop tot productie en salarisverwerking, iedereen werkt met dezelfde software waardoor realtime inzicht in de bedrijfsvoering ontstaat en er waar nodig direct bijgestuurd kan worden. Efficiënt en kostenbesparend.

Voor meer informatie over AFAS: www.afas.nl

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.