berendsen

Berendsen Hygiëne Service

Hygiëne tot in de puntjes verzorgd

Berendsen levert advies en oplossingen op maat voor optimale hygiëne binnen uw bedrijf. Denk hierbij aan hygiëne oplossingen voor handen wassen, handen drogen, dames hygiëne en het fris achter laten van toiletruimtes. Voor het schoon en droog houden van uw vloeren biedt onze matten service een oplossing voor elke  situatie. Dankzij ons full service concept bent u altijd verzekerd van schone handdoekrollen, toiletpapier, (foam) zeep, schoonloopmatten en overige  middelen voor een optimale hygiëne.

In de ruim 150 jaar dat de organisatie bestaat zijn wij door lopend bezig geweest met nieuwe ontwikkelingen, innovaties en verbeteringen. Dankzij deze ervaring kunnen wij snel en nauwkeurig beoordelen wat onze klanten nodig hebben en welke eisen er worden gesteld aan bijvoorbeeld functionaliteit, hygiëne en uitstraling van toiletten, sanitaire ruimten en bedrijfsvloeren.

Het visitekaartje

Met Berendsen zijn uw toiletten aantrekkelijker, hygiënischer en u heeft er minder omkijken naar. Wij nemen u graag alle zorg uit handen zodat u zich volledig kunt bezighouden met uw core business. Een frisse toiletruimte is belangrijke voor de beleving van uw bezoekers en medewerkers. Met de dispenser lijn van Berendsen creëert u de uitstraling die bij u past.

Kiezen voor Berendsen is verantwoord kiezen

Berendsen besteedt in zijn bedrijfsvoering veel aandacht aan het milieu. Onze service voldoet aan de strengste milieunormen, in veel gevallen gaan we zelfs nog een stapje verder. De zorg voor het milieu bewijst zich o.a. in het milieuvriendelijk reinigen van onze handdoekrollen en matten, het optimaal gebruik maken van energie en het gebruiken en ontwikkelen van duurzame producten. Daarnaast plannen we onze service routes zorgvuldig in zodat we geen kilometer te veel rijden. Wist u dat u door het gebruiken van onze producten aanzienlijk kunt besparen op verbruiksartikelen? Bijvoorbeeld door uw handen te wassen met onze foamzeep verbruikt u minder zeep en water.

Wat u mag verwachten, onze visie:
Wij zijn trots op  hetgeen waar we het beste in zijn, het leveren van onovertroffen service. Zodat onze klanten kunnen doen, waar zij het beste in zijn.

Benieuwd naar een Berendsen oplossing?

www.berendsen.nl
facility@berendsen.nl
Tel: 0318 43 99 00

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.