Bilderberg

Bilderberg Europa Hotel

Het Bilderberg Europa Hotel is uniek gelegen, op loopafstand van de zee en de bruisende boulevard, met strand, duinen en bossen in overvloed. De Parel aan Zee biedt zowel de zakelijke als de leisure gast een vorstelijk verblijf en wil u tevens met trots laten weten dat zij ‘a new appearance’ heeft gekregen. Van de kamers tot het zalencomplex, van het zwembad tot de bar, het hele hotel is gerestyled.

De Parel aan Zee

Onze 174 kamers zijn de ideale plek voor rust en comfort. Daarnaast vindt u alles wat u nodig heeft om heerlijk te ontspannen in onze relaxruimte, waar het zwembad, solarium, sauna, Turks stoombad en fitnessruimte zich bevinden. De 11 representatieve vergaderruimtes bieden plaats aan kleine en grote groepen waar diverse bijeenkomsten, feesten en partijen kunnen worden georganiseerd. Onze boardroom biedt daarbij een mooie gelegenheid voor vergaderingen waar extra luxe en moderne faciliteiten op prijs worden gesteld. Daarnaast is het à la carte restaurant ‘Mangerie OXO’ dé locatie voor het houden van die belangrijke zakenlunch of dat gezellige diner. Mangerie OXO staat voor een moderne, stijlvolle en chique uitstraling met vakkundig en vriendelijk personeel.

De ideale combinatie

In samenwerking met het AFAS Circustheater biedt het Europa Hotel haar gasten speciale theaterarrangementen aan, waarbij een bezoek aan het 4-sterren hotel gekoppeld wordt aan een spectaculaire theatervoorstelling. Het Europa Hotel heeft fantastische plaatsen in het AFAS Circustheater weten te verkrijgen, waaronder plaatsen in een comfortabele logebox en diverse eersterangsplaatsen. De gasten genieten gedurende het arrangement van een uniek diner in het sfeervolle Brasserie Le Cirque dat volledig is aangekleed naar de betreffende musical. Op deze manier van dineren komt u helemaal in de sfeer van de voorstelling. Een team van enthousiaste medewerkers zorgt voor de hartelijke gastvrijheid en service op het hoogste niveau.

Tot ziens in Scheveningen!

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.