coca-cola

Coca Cola Enterprises

Produceert, distribueert en verkoopt de dranken van The Coca-Cola Company

Coca-Cola Enterprises Nederland (CCE) is een dochtermaatschappij van Coca-Cola Enterprises Incorporate, een van de grootste bottelaars van de merken van The Coca-Cola Company ter wereld. Coca-Cola Enterprises produceert, distribueert en verkoopt de dranken van The Coca-Cola Company en daarnaast een aantal dranken in licentie. Coca-Cola Enterprises beschikt over een eigen beursnotering aan de New York Stock Exchange. In totaal werken er bij CCE in de gehele organisatie meer dan 13.000 medewerkers in functies van Supply Chain en Sales tot centrale posities. Bij CCE streven we ernaar om de beste drankenverkoper te zijn met de beste klantenservice.

Coca-Cola is wereldwijd actief in de sector van de non-alcoholische dranken: frisdranken, waters, fruitsappen, sportdranken, energiedranken, ijsthees, koffies, melk, melkdranken en warme dranken. In Nederland biedt Coca-Cola keuze uit 16 merken met verschillende caloriegehaltes en in uiteenlopende verpakkingen. Zo biedt het assortiment naast Coca-Cola, Coca-Cola light en Coca-Cola Zero merken als Aquarius, Fanta, Sprite, Nestea, Chaudfontaine en nog meer. Dranken met verschillende caloriegehaltes en in uiteenlopende verpakkingsgrootte. Op deze manier kan de consument voor elk gebruiksmoment een juiste keuze maken.

In Nederland werken 834 medewerkers bij Coca-Cola Enterprises. Het hoofdkantoor staat in Rotterdam; de productievestiging ligt in Dongen (Brabant).

Duurzaam ondernemen maakt integraal onderdeel uit van al onze activiteiten en wij stimuleren onze klanten en partners hetzelfde te doen. Ons duurzaamheidsbeleid ‘Live Positively’ is gericht op de zeven gebieden waar onze impact het grootst is en waar wij een positief verschil kunnen maken. Voor elk van deze gebieden zijn ambitieuze, concrete en meetbare doelstellingen geformuleerd:

• verlaging van onze CO2-uitstoot
• duurzame verpakking en recycling
• duurzaam gebruik van water
• een gevarieerd drankenaanbod
• het stimuleren van een actieve en gezonde leefstijl
• een veilige en positieve bedrijfscultuur
• een positieve bijdrage leveren aan de gemeenschap

Aan elke prioriteit zijn concrete doelstellingen gekoppeld die uiterlijk in 2020 gerealiseerd moeten zijn. In 2011 is bijvoorbeeld onze PlantBottle®-fles geïntroduceerd. De nieuwe fles bestaat nog steeds uit 25% gerecycled PET, maar bevat daarnaast 22,5% plantaardig materiaal.

www.coca-colanederland.nl
www.traceyourcoke.nl

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.