Maison

Maison van den Boer

Huiscateraar AFAS Circustheater

Maison van den Boer is een internationaal opererende hospitality- en evenementendienstverlener die bekend staat als leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten en dienstverlening. Het bedrijf is in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot nationaal marktleider in het exclusieve partyservice segment. Het bedrijf ontwikkelt concepten, partijen en evenementen en maakt daar een unieke belevenis van.

Maison van den Boer biedt de zekerheid van een perfecte en stijlvolle dienstverlening die de beoogde doelstelling altijd vervult. Wij bedienen uw gasten optimaal zonder dat u zich zorgen hoeft te maken. Het is heerlijk om met relaties samen te genieten en je daarbij vrij te voelen. Maison van den Boer biedt deze vrijheid, waar dan ook, wanneer dan ook en op welke manier dan ook. Onze kernkracht komt tot uiting in de hoogste kwaliteit van gastvrijheid.

Sinds 1993 verzorgt Maison van den Boer exclusief de catering in het AFAS Circustheater. Niet alleen vóór, tijdens en na de theatervoorstelling in de bar en in het restaurant, maar het AFAS Circustheater is ook bijzonder geschikt voor vergaderingen en ééndaagse congressen. Het AFAS Circustheater beschikt over negen vergaderzalen en de grote theaterzaal, die van maandag t/m vrijdag gebruikt kunnen worden voor uiteenlopende bijeenkomsten. Op maandag tot 24.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag tot 17.00 uur (i.v.m. de avondvoorstellingen).

Maison van den Boer is een onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.