header_samsung_partnership_1903x384

Samsung

Samsung Electronics

Vanaf het ontstaan van Samsung worden wij gedreven door onze drang om vooruitgang te boeken. 30 jaar geleden voorspelden wij een wereld waarin digitale technologie niet alleen ons leven, maar ook de manier waarop we leven verandert. Deze inzichten en onze drang naar verandering hebben ons gemaakt tot wie we nu zijn. De marktleider in smartphones, het nummer één tv-merk en een drijvende kracht in premium huishoudelijke apparatuur. Er is niemand zoals Samsung. Maar daar stopt het niet. Ons voortdurende streven naar zinvolle vooruitgang wordt gedreven door het verlangen continu voorop te lopen. Door producten, diensten en ervaringen van hoge kwaliteit te creëren die met elkaar praten, geven wij mensen de vrijheid te leven zoals zij willen. Wij blijven grenzen en barrières doorbreken om betekenisvolle innovaties te brengen, omdat wij geloven dat technologie onze levens verrijkt.

Internet of Things:

Als ‘diamond member’ van de Open Connectivity Foundation (OCF) leidt Samsung de wereldwijde standaardisatie van de IoT-technologie. Samsung is de eerste in de industrie die een OCF-certificering ontving voor de Smart TV’s, Family Hub koelkasten en airconditioners. Samsung richt zich erop in de loop van het jaar de certificering voor alle huishoudelijke apparaten te ontvangen.
Via de OCF-certificering ontstaat open compatibiliteit tussen de verschillende producten van bedrijven die zich hebben aangesloten bij OCF. Naast Samsung zijn dat meer dan 390 bedrijven, waardoor de komende drie jaar in totaal 20 miljard IoT-producten worden gesynchroniseerd met de OCF-standaard.

Over Samsung Electronics

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, medische apparatuur, netwerksystemen, halfgeleiders en LED-oplossingen.

Ontdek meer over Samsung op www.samsung.com/nl/

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.