vandorpheader

Van Dorp

Van traditioneel installatiebedrijf naar technisch dienstverlener
Van Dorp is begonnen als traditioneel installatiebedrijf met 10 medewerkers. Tegenwoordig zijn wij uitgegroeid tot een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener met 15 vestigingen door heel Nederland en doen wij meer dan alleen installaties. Ondanks onze groei, hanteren wij nog steeds dezelfde kernwaarden. Zo zijn wij nog steeds een familiebedrijf en hechten wij veel waarde aan duurzaam ondernemen. De slogan ‘met kennis en respect’ maakt dan ook niet voor niets onderdeel uit van ons beeldmerk.

Technisch dienstverlener met oog voor de toekomst
Techniek is onze basis, maar onze toegevoegde waarde zit hem in het verzorgen van de totale technische en facilitaire dienstverlening. Zo helpen wij uw doelstellingen te realiseren: van een gezonde leef-, werk- en leeromgeving tot het laten floreren van uw business.
Wij hebben vestigingen door het hele land en zijn regionaal aanwezig. Daardoor zijn we altijd dichtbij en spreken wij uw taal. Wij bieden u aandacht, vakwerk en zekerheid.

Duurzaam ondernemen
Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze planeet en de volgende generatie. Wij besteden veel aandacht aan de verduurzaming van installaties en gebouwen. Daarnaast steunen wij met onze eigen foundation diverse goede doelen.

Werken bij Van Dorp
Van Dorp is een familiebedrijf. Dit betekent dat wij veel waarde hechten aan een fijne werkomgeving. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden en besteden wij in ons eigen opleidingscentrum veel aandacht aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers.

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.