daalhuizen

Daalhuizen Schilderwerken B.V.

Onderhouds- en nieuwbouwwerkdiensten

Daalhuizen Schilderwerken B.V. is een bedrijf dat is gesitueerd in het midden van ons land. Met ons ISO-9002 en VCA-gecertificeerd bedrijf bestrijken wij het grootste deel van Midden Nederland en bieden wij onze gespecialiseerde diensten aan ten behoeve van zowel onderhouds- als het nieuwbouwwerk. Deze diensten bestaan uit schilder-, glas en wandafwerkingen zoals behangwerken, glasvliesafwerking, meerkleuren spuitprocédés, spachtelputz- en sauswerken. Daarnaast bieden wij ook seizoensgebonden diensten aan.

Daalhuizen Schilderwerken B.V. kan naast het reguliere binnen-en buitenschilderwerk ook diverse houtrotreparaties en herstelwerkzaamheden van brand-en waterschades voor u uitvoeren. Daarnaast beschikken wij over de kennis van diverse wandafwerkingen, wandeffect technieken en behangwerkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor de levering, plaatsing en vervanging van de diverse glassoorten. Voor het sausen van een enkele wand, het schilderen van een particuliere woning, het renoveren van monumentale pand, kantoor of een winkelruimte bent u bij ons aan het juiste adres.Hierdoor variëren onze opdrachtgevers van particulier, vereniging van eigenaren tot bedrijven en instellingen. Ook voor het geven van advies omtrent kleuren, het te kiezen verfsysteem en afwerkings-niveau’s maken wij graag een afspraak met u.

Op onze website vindt u een overzicht van al deze diensten en beelden van recente projecten zoals het schitterende Beatrix Theater.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.