Gom

GOM Hospitality

Laat uw organisatie stralen

Gasten verwennen, even ontzorgen en laten genieten van een stralende voorstelling. Dat is wat het Beatrix Theater haar gasten wenst én biedt. En bij Gom Hospitality delen wij deze passie!

De gast centraal

Bij Gom Hospitality staan uw gasten altijd centraal. We zorgen ervoor dat vóór de voorstelling alles al perfect schoon is. Onze gast is gezellig uit, en wij zorgen ervoor dat de schone omgeving bijdraagt aan een prettig verblijf.Ook tijdens de uren dat het theater open is zijn we aanwezig. Zo zorgen onze Service-Hosts ervoor dat verstoringen zo snel mogelijk verdwijnen. Onze mensen begrijpen dat Hostmanship belangrijk is: zij geven gasten het gevoel dat ze welkom zijn. Daarvoor werken we intensief samen met onze opdrachtgevers als het Beatrix Theater. Wij vullen de samenwerking in als echt partnership: Zo weten wij steeds beter wat gasten belangrijk vinden en spelen wij hier dagelijks op in. De persoonlijke klik met onze opdrachtgevers én de gasten vinden we belangrijk. Dat zorgt ervoor dat we maatwerk leveren en ondersteunen in een perfect verblijf.

Ervaring en focus

De bijna 50 jaar ervaring die Gom met schoonmaak heeft bundelen de specialisten van Gom Hospitality met de focus op de gast. Dat het Beatrix Theater dit herkent en voor ons kiest, daar zijn we best trots op. Zowel achter de schermen als op zichtbaar op de voorgrond hebben wij één doel: Zorgen dat alle gasten onbezorgd kunnen genieten van een fantastische avond in dit theater!

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.