STEYL_HEADER

Steyl catering

Lekker eten in Steyl

Het Beatrix Theater is het toonaangevende theater voor musicals, concerten en grote congressen. Het theater staat voor een stijlvolle ontvangst in een bijzondere ambiance. Aan heerlijk eten en drinken is uiteraard ook gedacht. 

Steyl
Voor de culinaire verzorging maken Jaarbeurs en Stage Entertainment Nederland gebruik van Jaarbeursdochter Steyl. Specialist met vele jaren ervaring op het gebied van catering in het Beatrix Theater. Steyl staat voor de gastvrije verzorging van een intiem diner in het Queens Restaurant, maar ook voor het vlekkeloos serveren van een walking-diner voor 1500 gasten. De medewerkers van Steyl maken uw verblijf in het Beatrix Theater compleet door het verzorgen van uw lunch, diner, high-tea, borrel, pauze-arrangement of cocktail in de pauze.

Maatwerk
Steyl staat voor stijlvol genieten in een schitterende ambiance. Steyl maakt uw theaterbeleving compleet. Het specialisme van Steyl is maatwerk. Wilt u daar meer over weten, dan help uw contactpersoon in het Beatrix Theater u graag verder. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen via 030 295 58 81.

Steyl in vogelvlucht

  • Specialist in culinaire gastvrijheid
  • Huiscateraar in het Beatrix Theater
  • Stijlvol dineren in het Queens Restaurant
  • Culinaire theater arrangementen
  • Van pauze arrangement tot a la carte diner
  • Diners tot 800 gasten
  • Buffet of walking-diner tot 1500 gasten

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.