Overslaan en naar de inhoud gaan

Nationale Musical Card

De Nationale Musicalcard kan uitsluitend worden ingewisseld voor shows van Stage Entertainment Nederland en kan alleen worden verzilverd via deze site.

Let op:  De Nationale Musicalcard kan niet worden ingewisseld voor voorstellingen in het Beatrix Theater, AFAS Circustheater en het DeLaMar Theater die niet worden geproduceerd door Stage Entertainment Nederland.

De Nationale Musicalcard is o.a. verkrijgbaar bij één van onze partners:

  • Primera
  • Opladen.nl 

Bestel je kaarten voor onderstaande shows.

Waar wil jij heen?

TINA - De Tina Turner Musical

TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’.                                           

Ontdek meer

Anastasia

Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Komt ze erachter wie ze écht is? Ga mee op een weergaloze reis door het verleden.

Ontdek meer

David Bowies Lazarus

Lazarus is dé theaterhit van dit seizoen. Anders dan alles wat je ooit zag en met de klassiekers van David Bowie. De Volkskrant quote: “adembenemend mooi” en NRC noemt het een “puntgave show”. 

Ontdek meer

Hij Gelooft in Mij

In 2022 zou André Hazes 70 jaar zijn geworden. Ter gelegenheid van zijn 70e verjaardag brengt Stage Entertainment volgend jaar de musical ‘Hij Gelooft in Mij’ over Nederlands meest geliefde volksheld terug in de Nederlandse theaters. 

Schrijf je in

Disney's Aladdin

Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit duizend-en-één-nacht? In 2021 is Disney’s Aladdin, de grote Broadway musical te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen. Blijf op de hoogte over de datum waarop de kaartverkoop van start gaat.

Schrijf je in

Zo werkt het inwisselen

  • Je kunt de Nationale Musicalcard online inwisselen op deze site, of telefonisch via Eventim 0900-100 1030 (45 cpm).
  • Vermeld bij je reservering het kaartnummer en de krascode die je kunt vinden op de achterzijde van de Nationale Musicalcard. Indien de krascode niet leesbaar is kun je een mail sturen naar: info@musicals.nl
  • Indien je online reserveert vink je bij betaalwijze eerst 'Cadeaukaart' aan en daarna ‘Musicalcard’. Je vult vervolgens je kaartnummer (Card ID) in en je 6-cijferige pincode welke achter de grijze kras laag op de Musicalcard vermeld staat.
  • De Nationale Musicalcard wordt alleen geaccepteerd indien een geldige combinatie van kaartnummer en krascode wordt opgegeven.
  • De Nationale Musicalcard vertegenwoordigt de waarde die in de cadeauverpakking van de Nationale Musicalcard staat aangegeven. Indien de waarde van je card hoger is dan het totaalbedrag van je reservering blijft het resterende bedrag op de card staan. In het geval de waarde van de Nationale Musicalcard niet toereikend is dien je het resterende bedrag bij te betalen. Reserveringen vinden plaats op basis van beschikbaarheid. De Nationale Musicalcard is niet inwisselbaar voor geld.
  • Wanneer je een reservering gedeeltelijk wilt betalen met een Nationale Musicalcard, kan het resterende bedrag betaald worden met een iDeal-betaling of een andere cadeaukaart. 
  • Informatie omtrent beschikbaarheid van toegangsbewijzen gaat via Eventim 0900-100 1030 (45 cpm).