Scheveningen 1 april 2024 - 11:00 

Op maandag 1 april, 2e Paasdag geeft het Adele Project een eenmalig concert in Nederland met alleen de grootste hits van de Britse wereldster Adele !

Er is toch weer gekozen voor het prachtige theater, het AFAS Circustheater Scheveningen ! 

Het is een exclusief ochtendconcert, op 2e Paasdag met vooraf het concert voor iedereen een exclusief high tea en koffie-arrangement met luxe gebak !

Op de koffie bij Adele met alleen haar grootste hits en zonder pauze, dus de spanningsboog blijft  hoog zodat u in extase blijft. Een indrukwekkende ode aan het repertoire van Adele.

Het gerenommeerde gezelschap brengt alle hits van de Britse zangeres tot leven, in de ongeëvenaarde ambiance van het mooiste theater van Nederland, in dezelfde zaal waar ook alle Nederlandse hitmusicals spelen. De zaal wordt dan ook omgetoverd tot een waar Adele paleis, wat in deze zaal alleen kan.

Een zevenkoppige live band zorgt samen met de zangeres Jolanda Knecht voor vuurwerk op het podium in Scheveningen.

De internationale pers is dan ook lovend:

'Adele Porject is niet voor niets uitgeroepen tot de beste Adele sound & look-a- like van de wereld!'

'Adele Project is een adembenemende wereld sensatie'

'Alsof je Adele zelf hoort en ziet, 5 sterren !'

De Britse zangeres Adele is uitgegroeid tot een iconische wereldster. Haar repertoire is onderdeel geworden van het collectieve geheugen. Denk aan hits als Skyfall, Hello, Rolling in the Deep en Someone Like You. Ook in Nederland is de muziek van Adele ongekend populair. De zangeres is echter nauwelijks nog in Europa te zien en treedt voornamelijk in Las Vegas op. Het Adele Project is voor fans van Adele een feest der herkenning. Alleen maar de grootste hits komen voorbij. Tel daar de prachtige kostumering, intense belichting en de bijzondere sfeer van Circustheater bij op, en het recept voor een unieke belevenis is geboren.
Het stemgeluid van Adele is bijzonder en de liedjes zijn niet eenvoudig om te zingen. The Adele Project is het enige gezelschap die er met verve in slaagt om dit repertoire geloofwaardig te vertolken.