De Bevers Dichtbij

Scheveningen 1 april 2024 - 20:30 

Een van de 2 grote slotconcerten De Bevers Dichtbij in Scheveningen !

Van succesvolle real-life soap naar het theater. Op het succes van De Bevers staat geen maat maar het leuke is dat John de Bever en Kees er zelf erg nuchter in blijven. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is hun levensmotto. Dit gevoel nemen ze dan ook mee in hun theatertournee in het voorjaar van 2024.


Met een succesvolle real-life soap bij RTL5 en de vele optredens in het land gaat het goed met de carrière van volkszanger John de Bever en zijn partner en manager Kees Stevens - De bever. 

Met de nominatie voor de Gouden Televizier Ring wist het vrolijke duo heel Nederland aan zich te binden. Van optredens tijdens Holland Zingt Hazes tot aan een gastrol in The Passion en zo dient dit najaar de volgende stap zich al snel aan en wel in de vorm van twee uitverkochte live shows in AHOY RTM stage Rotterdam.

De Bevers LIVE in AHOY, twee avonden waar het leven van de mannen centraal staat en anderzijds we kunnen genieten van een CONCERT waar het LEVENSLIED CENTRAAL STAAT maar ook diverse gast artiesten acte de precense zullen gaan geven.

Dit is nog maar het begin… want de mannen willen hun voorliefde voor het Nederlandse lied met nog véél meer mensen delen en wel in een unieke vorm. De Bevers gaan het theater in!

De inmiddels beroemde huiskamer verhuist naar enkele bijzondere theaters in Nederland om het decor te vormen voor een mooie hartverwarmende, interactieve maar bovenal beren uhhhh bevers-gezellige avond !

Fans van John en Kees kunnen deze avond vragen stellen, verzoeken indienen en vooral genieten van de heerlijke no-nonsense humor en het liefdevolle gekibbel van de twee partners in crime. 

Natuurlijk staat de voorstelling ook bol van muziek en zal John samen onder begeleiding van DE BEVERS BAND bestaande uit 10 professionele top muzikanten en 2 speciale gasten: Marlane én ? een prachtige mix van mooie levensliedjes en feest repertoire ten gehore gaan brengen.

Van een ode aan zijn eigen grote helden, tot aan zijn eigen hits 'Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht', 'Wanneer, Wanneer, Wanneer', 'Ik Ga Leven' en ‘Het is moeilijk bescheiden te blijven’… Het komt allemaal voorbij tijdens dit grote meezingfeest!

Één van de 2 grote slotconcerten van DeBevers Dichtbij is op 2e Paasdag, maandag 1 april aanstaande om 20.30 uur in één van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS CIRCUSTHEATER SCHEVENINGEN. In dezelfde prachtige theaterzaal waar ook de musical Aida speelt ! 

Maak er meteen een sfeervol en gezellig Paasweekend in Scheveningen aan Zee van. Je kunt namelijk voordelig overnachten, 1 minuut van het Circustheater bij: fletcher.nl 

Van ieder verkochte toegangskaart gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding

www.sterrenaanzee.ntk.nl 

De Bevers Dichtbij