KERST MET DJANGO - ZIJN GROTE KERSTCONCERT

12 december 2022 - 20:00 uur

Op 12 december 2022 geeft Django samen met zijn orkest voor het eerst een groot Kerstconcert in een van de mooiste theaters van Nederland, het Circustheater Scheveningen.

Django Wagner zingt dan een avond lang voor jou de mooiste kerstliedjes. Het AFAS Circustheater zal  helemaal omgetoverd zijn in kerstsferen.

....er zijn artiesten, die in het rijke bezit zijn van een mooie, warme zangstem. Er zijn ook artiesten, die met heel veel gevoel kunnen zingen. Zij verstaan de kunst om emotie toe te voegen. Django Wagner combineert het beste van deze twee werelden. Bovenal is hij authentiek. Dat voel je onmiddellijk, wanneer je hem hoort zingen. Eigenlijk is dat heel logisch, vooral wanneer je zijn achtergrond kent. Django Wagner groeide op in een echte muzikale zigeunerfamilie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed. Hij spreekt vier talen, waaronder Sinti. Django is zich zeer bewust van zijn herkomst. Hij draagt de geschiedenis van de Sinti in Nederland, die rond 1870 naar Nederland kwamen, met trots met zich mee.

Als artiest verkeert hij in goed gezelschap, want de Sinti hebben uitmuntende muzikanten voortgebracht, zoals Django Reinhardt, Tata Mirando en het Rosenberg Trio. Debuutalbum Kali weet de gouden status te behalen, net als de opvolgers Mijn Gevoel en Als De Nacht. Het album Mijn Gevoel behaalt ook de Award voor Beste Album van Buma.NL, later weet hij ook de Award te verwerven voor Beste Zanger.

 Van ieder verkocht kaartje gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

 12 DECEMBER 2022 IN HET AFAS CIRCUSTHEATER IN SCHEVENINGEN

KERST MET DJANGO - ZIJN GROTE KERSTCONCERT