Overnachten in Scheveningen

Combineer je theaterbezoek met een hotelovernachting

Zo kun je voor of na de voorstelling nog de stad verkennen en zul je van alle gemakken worden voorzien in één van de partnerhotels van Stage Entertainment en het AFAS Circustheater Scheveningen. Benieuwd naar de mogelijkheden om jouw theater bezoek te combineren met een hotelovernachting? Kies één van onderstaande hotels en bekijk de mogelijkheden!

Bilderberg Europa Hotel

Het prachtige Europa Hotel Scheveningen ligt als geen ander hotel in Nederland. Op slechts 198 stappen van het uitgestrekte strand en de Pier van Scheveningen en direct aan de bruisende boulevard. Hier voelt u zich welkom na een dag aan het strand of in Den Haag. Het strandhotel van Bilderberg heeft 174 comfortabele hotelkamers, met uitzicht op bruisend Scheveningen of met zicht op zee. Relaxen doet u in onze sauna, Turks stoombad en natuurlijk het overdekte zwembad.

Bilderberg Europa Hotel

Badhotel Scheveningen

Gastvrijheid, flexibiliteit en service in een sfeervolle ambiance! Wij verwelkomen u graag als onze gast.
Een weekend weg met vrienden of familie, heerlijk uitwaaien op het strand, een avond naar het theater, op stap met collega’s of een dagje shoppen. Het Badhotel Scheveningen is your place to be(ach)!

Badhotel Scheveningen