De beste musicals van Nederland op de mooiste locaties

Welke grote musicals spelen er op dit moment in Nederland? Welke shows moet je gezien hebben? Stage Entertainment Nederland is een van de grootste musicalproducenten in Nederland. Met grote titels de afgelopen jaren, zoals The Lion King, The Bodyguard, Disney's Aladdin, TINA - De Tina Turner MusicalOn your Feet, The Sound of Music en nog vele andere, is Stage Entertainment al jarenlang een gevestigde naam in de theaterwereld.  

Musicals in Utrecht, Scheveningen en in theaters door Nederland
In twee theaters - Het AFAS Circustheater Scheveningen en het Beatrix Theater Utrecht - brengt Stage Entertainment grote shows die langere tijd op een van deze bijzondere locaties spelen. Daarnaast zijn er regelmatig voorstellingen met een tournee of speciale zomerconcerten op een buitenlocatie. Kortom, een uniek aanbod van de beste musicals in Nederland. Ook vind je hier een overzicht en de officiële ticketverkoop voor de mooiste musicals.

De beste musicals van Nederland op de mooiste locaties

Musicals 2024

Disney's AIDA | Musical in Scheveningen

De vernieuwde en geactualiseerde musical AIDA van Elton John en Tim Rice beleeft 23 april 2023 zijn wereldpremière in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Het is het meeslepende, noodlottige verhaal van twee geliefden uit vijandige volkeren die worden verscheurd tussen tegenstrijdige loyaliteit aan hun land én aan elkaar. 

Info & Tickets

Pretty Woman | Musical in Utrecht

Na internationale successen komt de musical Pretty Woman eindelijk naar Nederland! In de hoofdrol: Jan Kooijman en Shanna Slaap.
Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.

Info & Tickets

Disney Frozen | Musical in Scheveningen

Disney FROZEN, komt eindelijk als musical naar Nederland! In 2024 zal Frozen, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 2013, in Nederlandse vertaling te zien zijn in het AFAS Theater Schevenigen. Verwacht een spektakel van adembenemende decors en special effects.

Info & Tickets

Tickets

Disney's AIDA

Kalenderdata en tickets bekijken

Bekijk beschikbaarheid

Petty Woman

Kalenderdata en tickets bekijken

Bekijk beschikbaarheid

Disney FROZEN

Kalenderdata en tickets bekijken

Bekijk beschikbaarheid
Wanneer speelt welke musical?

Kalender musicals in Nederland 2023

 

 Disney's AIDA

Pretty Woman

Disney's Frozen

Moulin Rouge!

Speeldata 2024

 

Woensdag t/m zondag
Ook middagvoorstellingen op woensdag, zaterdag en zondag

Dinsdag t/m zondag
Ook middagvoorstellingen op zaterdag en zondag

Vanaf mei 2024: Woensdag t/m zondag
Ook middagvoorstellingen op woensdag, zaterdag en zondag

Wordt later bekend gemaakt

Waar?

AFAS Circustheater ScheveningenBeatrix Theater UtrechtAFAS Circustheater ScheveningenWordt later bekend gemaakt

Première

23 april 20238 oktober 2023Wordt later bekend gemaaktWordt later bekend gemaakt
 TicketsTicketsTicketsBlijf op de hoogte

Welke musical speelt er in Scheveningen?

Momenteel te zien: Disney's AIDA.

Welke musical speelt er in Utrecht?

Momenteel te zien in het Beatrix Theater Utrecht: Pretty Woman

Welke nieuwe musicals komen er in 2024?

Musicals in Nederland in 2024: Disney's AIDA, Pretty Woman, Disney's Frozen, Moulin Rouge

Moulin Rouge - verwacht 2024

De musicalhit Moulin Rouge! komt in het seizoen 2024-2025 naar Nederland. De musical is gebaseerd op de beroemde, met Oscars bekroonde film van regisseur Baz Luhrmann uit 2001, met Nicole Kidman en Ewan McGregor in de hoofdrollen. De Musical bestaat uit allerlei nummers en muziek uit de afgelopen 160 jaar, van Offenbach tot Lady Gaga. De musical bevat veel van de iconische nummers uit de film, evenals toevoegingen van Adele, Katy Perry, Sia, Rihanna en Beyoncé. Stage Entertainment maakt op een later moment details bekend over de start kaartverkoop, de première en in welk theater de Nederlandse bewerking van het stuk te zien zal zijn.
Bekijk meer.

Disney's Frozen - Vanaf 31 mei 2024
De bekende Disney film komt eindelijk als musical naar Nederland! Na internationale successen in o.a. Duitsland, Engeland en op Broadway, zal Frozen ook in Nederland te zien zijn. Momenteel zijn er audities gaande voor de verschillende rollen. Binnenkort zal er meer bekend worden over de cast. De kaartverkoop is gestart!
Bekijk meer.

Disney's AIDA
De vernieuwde en geactualiseerde musical AIDA van Elton John en Tim Rice beleeft 23 april 2023 zijn wereldpremière in het AFAS Circustheater in Scheveningen. 

Pretty Woman

Gebaseerd op de iconische film 'Pretty Woman' uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Na internationale successen komt de musical Pretty Woman eindelijk naar Nederland.

Blijf als eerste op de hoogte van deze nieuwe musicals, en ontvang nieuws, acties en exclusieve backstage content!

Schrijf je nu in