De beste musicals van Nederland op de mooiste locaties

Welke grote musicals spelen er op dit moment in Nederland? Welke shows moet je gezien hebben? Stage Entertainment Nederland is een van de grootste musicalproducenten in Nederland. Met grote titels de afgelopen jaren, zoals The Lion King, The Bodyguard, Disney's Aladdin, TINA - De Tina Turner MusicalOn your Feet, The Sound of Music en nog vele andere, is Stage Entertainment al jarenlang een gevestigde naam in de theaterwereld.  

Musicals in Utrecht, Scheveningen en in theaters door Nederland
In twee theaters - Het AFAS Circustheater Scheveningen en het Beatrix Theater Utrecht - brengt Stage Entertainment grote shows die langere tijd op een van deze bijzondere locaties spelen. Daarnaast zijn er regelmatig voorstellingen met een tournee of speciale zomerconcerten op een buitenlocatie. Kortom, een uniek aanbod van de beste musicals in Nederland. Ook vind je hier een overzicht en de officiële ticketverkoop voor de mooiste musicals.

De beste musicals van Nederland op de mooiste locaties

Musicals 2024

Moulin Rouge! De Musical

De revolutionaire film van Baz Luhrmann komt tot leven in een unieke mash-up musical, met meer dan 70 bekende nummers. Winnaar van maar liefst 10 Tony Awards® en een eerbetoon aan waarheid, schoonheid, vrijheid en natuurlijk liefde. Beleef de meest uitbundige nacht van je leven in het Beatrix Theater Utrecht.

Info & Tickets

Disney Frozen | Musical in Scheveningen

Disney FROZEN, komt eindelijk als musical naar Nederland! In 2024 zal Frozen, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 2013, in Nederlandse vertaling te zien zijn in het AFAS Theater Schevenigen. Verwacht een spektakel van adembenemende decors en special effects.

Info & Tickets

Pretty Woman | Musical in Utrecht

Na internationale successen komt de musical Pretty Woman eindelijk naar Nederland! In de hoofdrol: Jan Kooijman en Shanna Slaap.
Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.

Info & Tickets

Tickets

Moulin Rouge! De Musical

Kalenderdata en tickets bekijken

Bekijk beschikbaarheid

Petty Woman

Kalenderdata en tickets bekijken

Bekijk beschikbaarheid

Disney FROZEN

Kalenderdata en tickets bekijken

Bekijk beschikbaarheid
Wanneer speelt welke musical?

Kalender musicals in Nederland 2024

 

Pretty Woman

Disney's Frozen

Moulin Rouge!

Speeldata 2024

 

Dinsdag t/m zondag
Ook middagvoorstellingen op zaterdag en zondag

Vanaf mei 2024: Woensdag t/m zondag
Ook middagvoorstellingen op woensdag, zaterdag en zondag

Vanaf 7 september

Dinsdag t/m zondag. Ook middagvoorstellingen op zaterdag en zondag.

Waar?

Beatrix Theater UtrechtAFAS Circustheater ScheveningenBeatrix Theater Utrecht

Première

8 oktober 20239 juni 202419 september 2024

Data & tickets

TicketsTicketsTickets

Welke musical speelt er in Scheveningen?

Nieuw vanaf 31 mei 2024 in het AFAS Circustheater Scheveningen: Disney Frozen.

Welke musical speelt er in Utrecht?

Momenteel te zien in het Beatrix Theater Utrecht: Pretty Woman.

Welke nieuwe musicals komen er in 2024?

Musicals in Nederland in 2024: Pretty Woman, Disney's FROZEN, Moulin Rouge! De Musical

Moulin Rouge! De Musical - vanaf 7 september 2024

De musicalhit Moulin Rouge! De Musical komt in het seizoen 2024-2025 naar Nederland. De musical is gebaseerd op de beroemde, met Oscars bekroonde film van regisseur Baz Luhrmann uit 2001, met Nicole Kidman en Ewan McGregor in de hoofdrollen. De Musical bestaat uit allerlei nummers en muziek uit de afgelopen 160 jaar. De musical bevat veel van de iconische nummers uit de film, evenals nieuwe toevoegingen. De kaartverkoop start vanaf 14 maart, de musical zal te zien zijn in het Beatrix Theater Utrecht. 
Bekijk meer.

Disney's FROZEN - Vanaf 31 mei 2024
De bekende Disney film komt eindelijk als musical naar Nederland! Na internationale successen in o.a. Duitsland, Engeland en op Broadway, zal Frozen ook in Nederland te zien zijn. De hoofdrollen van Elsa en Anna zullen vertolkt worden door Vajèn van den Bosch en Nienke Latten. De kaartverkoop is gestart!
Bekijk meer.

Pretty Woman

Gebaseerd op de iconische film 'Pretty Woman' uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Na internationale successen komt de musical Pretty Woman eindelijk naar Nederland.

Blijf als eerste op de hoogte van deze nieuwe musicals, en ontvang nieuws, acties en exclusieve backstage content!

Schrijf je nu in