AFAS Circustheater | Route en parkeren

Circusplein 50, Den Haag

Route AFAS Circustheater Scheveningen

 

AFAS Circustheater op Google Maps

Het AFAS Circustheater Scheveningen is bereikbaar met de auto en in de directe omgeving van het theater vind je een aantal parkeergarages. Gratis parkeren in de straten van Scheveningen is niet mogelijk. In verband met een wisselende drukte in en rondom Scheveningen raden wij je aan je reis kort van te voren te plannen. 

Extra informatie

Parkeren AFAS Circustheater Scheveningen

AFAS Circustheater op Google Maps

In verband met een wisselende drukte in en rondom Scheveningen raden wij je aan je reis kort van te voren te plannen. Via deze link vind je handige tips en actuele informatie over bereikbaarheid, routes en parkeren.

In de straten rondom het AFAS Circustheater Scheveningen kun je niet gratis parkeren en geldt een maximale parkeerduur van 120 minuten. Vlakbij het theater vind je drie parkeergarages. Deze zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend.

Parkeren voor mindervaliden

Direct naast het theater zijn er vier parkeerplaatsen voor mindervaliden. Hier kun je parkeren volgens de parkeerregels van de gemeente Den Haag. 

Sommige parkeergarages liggen wat verder weg van het theater. Dit kan onwenselijk zijn als een persoon slecht ter been is. Het is mogelijk om personen voor de ingang van het theater af te zetten. Iemand anders uit het gezelschap kan vervolgens de auto parkeren.

Heb je vragen of specifieke wensen vanwege beperkte mobiliteit? Laat het ons weten via 070-41 67 600 of info@circustheater.nl