Scenefotografie TINA - De Tina Turner Musical | Manuel Harlan
Scenefotografie TINA - De Tina Turner Musical | Manuel Harlan

Casting

Informatie over de audities voor de musicalproducties van Stage Entertainment

Audities

Audities Volwassenen

Meer informatie

Audities Kinderen

Meer informatie

Audities Muzikanten

Meer informatie

Audities Stage Entertainment

Voor onze theaterproducties zijn we regelmatig op zoek naar acteurs, zangers, en dansers. Op deze pagina vind je alle informatie over aankomende audities, kinderaudities en de aanmeldprocedure. Nieuwe audities publiceren we ook op ons Facebook en Instagram account.

Aanmelden voor audities
Voor iedere auditie kan je je aanmelden via het bijgevoegde aanmeldformulier. Aanmelden is alleen mogelijk als je in het bezit bent van een relevante opleiding en/of werkervaring. Stuur altijd je meest recente CV en portretfoto mee, ook als je eerder auditie hebt gedaan. Aan de hand daarvan wordt bepaald of je uitgenodigd wordt voor de betreffende auditie.

Kinderaudities
In verband met de Nederlandse arbeidswet kunnen kinderen jonger dan 17 jaar geen auditie doen voor onze producties tenzij het gaat om een kinderauditie. Dit wordt dan specifiek vermeld. Doorgaans werken wij in onze producties met kinderen tussen de 7 en 13 jaar, met een maximale lengte van 1,45 m. Algemene informatie met betrekking tot kinderaudities kan je hier vinden

Audities Stage Entertainment

Gedragscode & Meldingsbeleid

Onze gedragscode beschrijft hoe we onze missie en kernwaarden op de werkvloer in praktijk willen brengen. De code maakt expliciet duidelijk welk professioneel en ethisch gedrag we verwachten van ons allemaal en de mensen met wie we samenwerken.
Gedragscode & meldingsbeleid
Privacy Statement Casting