Musical Awards 2023

Heb jij genoten van Disney's Aladdin, TINA - De Tina Turner Musical, The Bodyguard of Disney's AIDA? Stem dan voor jouw favoriete musical in de strijd om de felbegeerde publieksprijs bij de Musical Awards 2023.

Stem op jouw favoriete musical voor de publieksprijs 2023

De eerste stemrondes zijn voorbij

Logo Aladdin musical

Disney's Aladdin

Aladdin - De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Yasmin, een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects.

TINA - de Tina Turner Musical

TINA - de Tina Turner Musical  TINA is de eerste musical over haar leven, over hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’.  

Disney's AIDA

Deze succesvolle musical, bekroond met vier Tony Awards, neemt je mee naar het Egypte van de farao’s. Laat je meeslepen door dit aangrijpende verhaal over macht, liefde en verraad.

Bekijk data & tickets

The Bodyguard

Voel de spanning en de verleiding in The Bodyguard. Musical, popconcert, thriller en love story in één. Met alle grote hits van Whitney Houston

Bekijk data & tickets
Hoe kun je stemmen op de publieksprijs?

Musical Awards Gala 2023, 15 mei AFAS Circustheater Scheveningen

De beste musical en de beste familiemusical

Tijdens het Musical Awards Gala worden ook publieksprijzen uitgereikt. Dit zijn de prijzen voor de beste musicals volgens het publiek. In 2023 zijn er twee categorieën voor de publieksprijzen: Beste Musical van het jaar en de beste Familiemusical van het jaar. Per persoon kan er op 1 musical gestemd worden. 

Stemronde: Dinsdag 11 april tot en met dinsdag 25 april

In de finaleronde kun je alleen nog stemmen op 1 van de 3 musicals die in de eerste ronde de meeste stemmen hebben gekregen. Als je in de eerste ronde hebt gestemd, mag je in de finale ronde nog één keer stemmen.