Musical Awards 2024

Heb jij genoten van Disney's AIDA, Pretty Woman of The Bodyguard? Stem dan voor jouw favoriete musical in de strijd om de felbegeerde VriendenLoterij Publieksprijs Beste Musical, bij de Musical Awards 2024. De Musical Awards worden uitgereikt op 24 april 2024. De uitreiking is live te zien om 20.25 uur bij de AVROTROS op NPO1.

Stem op jouw favoriete musical voor de publieksprijs 2024

De stemrondes zijn afgelopen

Pretty Woman

Na internationale successen is de musical Pretty Woman eindelijk in Nederland te zien. Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.

Meer over Pretty Woman

Disney's AIDA

Deze succesvolle musical, bekroond met vier Tony Awards, neemt je mee naar het Egypte van de farao’s. Laat je meeslepen door dit aangrijpende verhaal over macht, liefde en verraad.

The Bodyguard

Voel de spanning en de verleiding in The Bodyguard. Musical, popconcert, thriller en love story in één. Met bekende hits, zoals ‘I Wanna Dance With Somebody’ en ‘I Will Always Love You.’  

Hoe kun je stemmen op de publieksprijs?

Musical Awards Gala 2024, 24 april AFAS Theater in Leusden

De beste musical en de beste familiemusical

Tijdens het Musical Awards Gala worden ook publieksprijzen uitgereikt. Dit zijn de prijzen voor de beste musicals volgens het publiek. In 2024 zijn er twee categorieën voor de publieksprijzen: De VriendenLoterij Publieksprijs voor Beste Musical en de Eventim Publieksprijs voor Beste Familiemusical. Per persoon kan er op 1 musical gestemd worden. 

Stemronde vanaf 11 maart van start

De stemrondes zijn afgelopen.