Overslaan en naar de inhoud gaan

Audities Volwassenen

Voor de vernieuwde versie van Disney’s AIDA zoeken wij:

Rolomschrijving:

Radames: man, 20-28, een Egyptische kapitein en de zoon van Zoser. Een sterke, knappe, avontuurlijke soldaat die moet kiezen tussen plicht voor zijn land en zijn liefde voor Aida.
Stembereik: G3-Ab5.

Amneris: vrouw, 18-25, een mooie en onderschatte Egyptische prinses die van aandacht houdt. Ze is verloofd met Radames, maar ontdekt wat het betekent om echt geliefd te zijn. Dochter van de farao. Stembereik: E3-F5.

Mereb: man, 16-21, een jonge Nubische dienaar van Radames. Hij is snel van geest en slim voor zijn leeftijd. Hij ziet en hoort alles. Hij is trouw aan zijn Nubische afkomst en raakt bevriend met Aida bij haar aankomst in Egypte. Stembereik: G3-A5.

Nehebka (ensemble positie): vrouw, 20-35, een Nubische gevangene van Egyptische soldaten, nicht van Aida. Nehebka is loyaal aan haar land en haar volk. Erg close met Aïda. Stembereik: G3-E5.

Zangensemble:
Zangers gezocht met sterke vocale capaciteiten. Moet kunnen acteren en een sterke muzikaliteit hebben. Op zoek naar alle typen stembereik.
Degenen die zich als vrouw identificeren; moeten een sterke belt in de hoogte en mix / legit mogelijkheden hebben.
Degenen die zich als man identificeren; moeten een sterk boven register hebben. Tenoren en hoge baritons hebben de voorkeur, maar als je een bas bent, ben je ook welkom.
Een sterk oor en noten lezen is een plus aangezien iedereen verschillende vocale partijen zal zingen.

 

Voor de Nederlandse Première van PRETTY WOMAN DE MUSICAL

Vivian (speelleeftijd 20-30, Mezzo-sopraan)
Werkt als prostitué op Hollywood Boulevard, waar ze duidelijk niet thuis hoort. Ze is sexy, gevoelig, energiek en direct. Doet zich stoerder voor dan ze daadwerkelijk is en droomt van een beter leven.Sterke Pop stem, en goede mover.

 Edward Lewis (speelleeftijd 40’er, Tenor)
Harde, charismatische, aantrekkelijke en succesvolle zakenman, vol zelfvertrouwen. Verbergt zijn emoties en daardoor onbereikbaar in de liefde, tot Vivian hem ontdooit. Sterke pop stem, en mover.

Kit (speelleeftijd 25-32, sopraan)
Een optimistische, grappige, en grof gebekte party girl. Survivor, zoekend naar een uitweg van haar ellendige bestaan. Oprechte vriendin van en voor Vivian. Ze in ontwapenend in haar directheid. Sterke pop stem, danser.

 Happy Man/Mr Thompson/Mr Hollister (speelleeftijd 40-55, Tenor)
De dansende, zingende kameleon van de voorstelling, wisselend tussen Street guy, Stijve hotelmanager en charismatische shop manager. Gekke, spontane en charismatische straat verkoper, warm en vol ideeën. Als hotelmanager/shopmanager is hij stijlvol, beleefd, grappig modebewust en een etiquette expert. Sterke zanger, en sterke danser.

 Stucky (speelleeftijd 40’ger) 
Meedogenloze advocaat van Edward, doet alles om een deal te sluiten. Opscheppende control freak en geldwolf.

Ensemble 
Voor het ensemble zijn we opzoek naar dynamische, energieke en sterke dansers/zanger/acteurs (V/M/X) die verschillende stijlen beheersen op zowel dans, acteer en zang gebied. Voor enkele plekken zoeken wij mensen die bekend zijn met opera repertoire.

 

Voor De musical The Bodyguard zijn wij opzoek naar:

Rolomschrijving:

RACHEL MARRON
Rachel is een Oscar-genomineerde pop- en filmster die een bodyguard moet inhuren om zichzelf te beschermen tegen een stalker. Leeftijd vanaf midden 20 tot 40 jr. 
Deze rol vraagt om een excellente zangeres in het pop- en soulgenre, die krachtig kan belten en affiniteit heeft met het materiaal van Whitney Houston. Ze moet nummers als “I Will Always Love You”, “I Have Nothing” en “Love Will Save the Day” moeiteloos kunnen zingen

NICKI MARRON
Nicki is Rachels oudere zuster en haar persoonlijke assistent. Zij is een zeer getalenteerde zangeres die altijd in Rachels schaduw is blijven staan. Zij moet met gemak nummers als “Saving All My Love”, “Run To You” en “All At Once” kunnen zingen.

Leeftijd vanaf midden 20 tot 40 jr.
Deze rol vereist een zangeres met een uitgesproken soulstem.

FRANK FARMER
Voormalige CIA agent. Atletisch. Scherpzinnig en instinctief. Aantrekkelijk en charismatisch. Hij straalt rust en kracht uit. Typische Amerikaanse Alfa man. Hij hoeft geen zanger te zijn, wel het zelfvertrouwen om voor een theaterpubliek te zingen! (speelleeftijd 30 – 45).

BILL DEVANEY
Manager en beschermengel van Rachel. Bill is al samen met Rachel sinds het begin van haar carrière en regelt alles voor haar. Een trouwe vriend die alleen maar het beste voorheeft met Rachel. (speelleeftijd 40 – 60).

TONY
Beveiligingsman van Rachel Marron. Type uitsmijter – groot, met brede schouders en smalle heupen. Tony handelt overbezorgd en wil alles doen voor Rachel Een man met een groot hart. (speelleeftijd 25 – 45).

SY SPECTOR
Sy Spector is Rachel’s publiciteitsagent. Vastberaden en ambitieus. Zijn overtuiging is dat de hele Oscar-nominatie voor Rachel te danken is aan alleen-zijn harde werk! Hij gelooft dat hij haar drijvende kracht is. (speelleeftijd 25 – 45).

STALKER
De stalker van Rachel Marron. Buitenbeentje, chagrijnig, atletisch, militair type. Moet uitblinken binnen het ensemble. (speelleeftijd 25 – 40).

RAY COURT
Ervaren en intelligente CIA agent. Lang, aantrekkelijk, atletisch en professioneel. Gelijk aan Frank Farmer.  Hij hoeft geen zanger te zijn, wel het zelfvertrouwen om voor een theaterpubliek te zingen! (speelleeftijd 30 -45).

FLETCHER
Het kind van Rachel. Speelleeftijd 10 jaar en niet groter dan 1,50 meter.
Sterke acteur en goede danser. Energiek, charmant en brutaal.

ENSEMBLE
Ervaren, sterke en expressieve dansers en zangers. Die bekend zijn met hedendaagse dansstijlen.


Vrouwen: hoge belt met pop/soul/ r&b geluid
Mannen: Rock bariton / tenor met pop/soul/r&b geluid