Overslaan en naar de inhoud gaan

This page has a custom background

Configure this component to alter page background. Remove this component if you want to remove the page background. You won't be able to set background color for a page if it uses a color-theme. It's recommended to place this component at the top of the page.

This component is not visible for anonymous users

Musicals in Nederland

Welke grote musicals spelen er op dit moment in Nederland? Welke shows moet je gezien hebben?
Stage Entertainment Nederland is een van de grootste musicalproducenten in Nederland. Met grote titels de afgelopen jaren, zoals The Lion King, The Bodyguard, On your Feet, Hij Gelooft in Mij en nog vele andere, is Stage Entertainment al jarenlang een gevestigde naam in de theaterwereld. 

De beste musicals op de mooiste locaties
In twee theaters, Het AFAS Circus Theater in Scheveningen en het Beatrix Theater in Utrecht, brengt Stage Entertainment grote shows die langere tijd op een van deze bijzondere locaties te zien zijn. 
Daarnaast zijn er regelmatig voorstellingen met een tournee of speciale zomerconcerten op een buitenlocatie. Kortom, een uniek aanbod van de beste musicals in Nederland.
 

Musicals 2021

Musical Utrecht

TINA - de Tina Turner Musical speelt in het Beatrix Theater in Utrecht. TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’.  

Meer info

Tour langs theaters in Nederland

The Sound of Music begint in juni 2021 in het AFAS Circustheater Scheveningen. Vanaf augustus gaat de nationale tour van start en is deze musicalklassieker in theaters door het hele land te zien. Dus ook in een theater bij jou in de buurt.

Meer info

Aladdin

Ben je klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht?  De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Yasmin is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek. Verwacht eind 2021

Meer info