Overslaan en naar de inhoud gaan

This page has a custom background

Configure this component to alter page background. Remove this component if you want to remove the page background. You won't be able to set background color for a page if it uses a color-theme. It's recommended to place this component at the top of the page.

This component is not visible for anonymous users

Musicals in Nederland 2022

Musicals 2022

TINA - de Tina Turner Musical | Musical in Utrecht

TINA - de Tina Turner Musical speelt in het Beatrix Theater in Utrecht. TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’.  

Meer info
Logo Aladdin musical

Aladdin | Musical in Scheveningen

Aladdin is het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht.  De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Yasmin is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects.

Meer info
Logo The Sound of Music musical

The Sound of Music | Tour langs theaters in Nederland

The Sound of Music is van juni 2021 t/m februari 2022 te zien tijdens de nationale tour. Deze musicalklassieker is in theaters door het hele land te zien, dus ook in een theater bij jou in de buurt!

Meer info

Hij Gelooft in Mij | Tour langs theaters in Nederland

Hij Gelooft in Mij vertelt het eerlijke verhaal van de grote volksheld - oprecht, geestig en ontroerend. Met opnieuw een glansrol voor Martijn Fischer. De musical bevat maar liefst 22 hits van Hazes.

Vanaf januari 2022 te zien

Meer info

De beste musicals op de mooiste locaties

Welke grote musicals spelen er op dit moment in Nederland? Welke shows moet je gezien hebben? Stage Entertainment Nederland is een van de grootste musicalproducenten in Nederland. Met grote titels de afgelopen jaren, zoals The Lion King, The Bodyguard, On your Feet, Hij Gelooft in Mij en nog vele andere, is Stage Entertainment al jarenlang een gevestigde naam in de theaterwereld.  

Musicals in Utrecht, Scheveningen en in theaters door Nederland
In twee theaters, Het AFAS Circus Theater in Scheveningen en het Beatrix Theater in Utrecht, brengt Stage Entertainment grote shows die langere tijd op een van deze bijzondere locaties spelen. Daarnaast zijn er regelmatig voorstellingen met een tournee of speciale zomerconcerten op een buitenlocatie. Kortom, een uniek aanbod van de beste musicals in Nederland. Ook vind je hier een overzicht en de officiële ticketverkoop voor de mooiste musicals.

Musicals in Nederland 2021-2022: Aladdin, TINA - de Tina Turner Musical, The Sound of Music, Hij Gelooft in Mij
Wanneer speelt welke musical?

Kalender musicals in Nederland 2022

2022

Aladdin

Speeldata 2022:
Woensdag t/m zondag
Ook middagvoorstellingen op woensdag, zaterdag en zondag

Première: 26 september 2021

TINA - de Tina Turner Musical

Speeldata 2022:
Dinsdag t/m zondag 
Ook middagvoorstellingen op zaterdag en zondag

Première: 9 februari 2020

The Sound of Music

Speeldata:
Tour van juni 2021 t/m februari 2022 

Première: 9 juli 2021

Hij Gelooft in Mij

Speeldata:
Tour van januari 2022 t/m juni 2022

Première: 2022