Overslaan en naar de inhoud gaan

This page has a custom background

Configure this component to alter page background. Remove this component if you want to remove the page background. You won't be able to set background color for a page if it uses a color-theme. It's recommended to place this component at the top of the page.

This component is not visible for anonymous users

Musicals in Nederland

Welke grote musicals spelen er op dit moment in Nederland? Welke shows moet je gezien hebben?
Stage Entertainment Nederland is een van de grootste musicalproducenten in Nederland. Met grote titels de afgelopen jaren, zoals The Lion King, The Bodyguard, On your Feet, Hij Gelooft in Mij en nog vele andere, is Stage Entertainment al jarenlang een gevestigde naam in de theaterwereld. 

De beste musicals op de mooiste locaties
In twee theaters, Het AFAS Circus Theater in Scheveningen en het Beatrix Theater in Utrecht, brengt Stage Entertainment grote shows die langere tijd op een van deze bijzondere locaties te zien zijn. 
Daarnaast zijn er regelmatig voorstellingen met een tournee of speciale zomerconcerten op een buitenlocatie. Kortom, een uniek aanbod van de beste musicals in Nederland.
 

Musicals 2020

Musical Utrecht

TINA - de Tina Turner Musical speelt in het Beatrix Theater in Utrecht. TINA is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock ‘n’ Roll’.  

Meer info

Musical Scheveningen

Anastasia, Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Komt ze erachter wie ze écht is? Ga mee op een weergaloze reis door het verleden.

Meer info

Musical Amsterdam

Lazarus, het laatste meesterwerk van David Bowie speelt tot 5 april 2020 in DeLaMar Amsterdam. Anders dan alles wat je ooit zag en met de klassiekers van David Bowie.

Meer info