Overslaan en naar de inhoud gaan

Florian Avoux

Babkak / cover geest

Speelde in onder andere de voorstelling Soldaat Van OranjeLa Cage Aux Folles, Madagascar, de Musical, Meiskes en Jongens, Oom Wanja en was te zien als Jamie in de Franstalige versie van My Fair Lady voor het openluchtfestival Bruxellons.

Opleiding Florian begon zijn studie woordkunst-drama aan de Kunsthumaniora in Brussel om daarna door te stromen naar het Koninklijk Conservatorium van Brussel, waar hij in 2015 afstudeerde in de richting musical.

Theater Speelde in onder andere de voorstelling Soldaat Van Oranje (ensemble, cover Chris), La Cage Aux Folles (Jacob), Madagascar, de Musical (Melman), Meiskes en Jongens (Bertrand), Oom Wanja (Telegin), Chaplin de Musical (ensemble), Assepoester, het tamelijk ware verhaal (ensemble) en Scrooge, de Musical (ensemble, cover Young Marley). Was te zien als Jamie in de Franstalige versie van My Fair Lady voor het openluchtfestival Bruxellons.

Televisie/film In de film Lee & Cindy C. speelde hij de rol van Benny. Verder was hij te zien in de televisieserie Op Weg naar Pakjesavond als Jozias en als gastrol in de series ROX, Kosmoo en De regel van 3S.

Foto: Roy Beusker Fotografie