Overslaan en naar de inhoud gaan

Keoma Aidhen

Jasmine

Begon haar carrière in 2014, in het ensemble van de musical The wizard of Oz in Parijs. Daarna speelde ze in Duitsland in de musical Starlight Express. In Nederland was ze te zien als swing en cover Rebecca in de musical On Your Feet! Teruggekeerd in Duitsland maakte ze haar debuut in Disney’s Aladdin als attendant en cover Jasmine.

Opleiding Keoma volgde de opleiding musical theater & dans en docent dans aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Groningen. Hier behaalde ze in 2014, voorafgegaan door vijf jaar vooropleiding, haar bachelor’s degree.

Theater/televisie

Begon haar carrière in 2014, in het ensemble van de musical The wizard of Oz in Parijs. Daarna speelde ze in Duitsland in de musical Starlight Express als Joule, cover Ashley en Buffy. In Nederland was ze te zien als swing en cover Rebecca in de musical On Your Feet!. Teruggekeerd in Duitsland maakte ze haar debuut in Disney’s Aladdin als attendant en cover Jasmine. Nam in 2015 deel aan het tv-programma K3 zoekt K3. Van de ruim 6000 aanmeldingen behoorde ze tot de laatste twaalf overgebleven kandidaten.

Overig Keoma heeft de show in Hamburg en in Stuttgart gespeeld, en heeft de show op Broadway en West End gezien. De show eindelijk in Nederland te mogen spelen is voor haar een ware droom die uitkomt.

Foto: Roy Beusker Fotografie