Overslaan en naar de inhoud gaan

The Bodyguard - Cast 2023

Bekijk de cast van The Bodyguard 2023, de eerste rollen zijn bekend!

Cast nieuws The Bodyguard nieuwe rollen bekend gemaakt!

Cast nieuws: Zojuist is bekend gemaakt dat de rollen van Nicki Marron, de stalker, Sy Spector, Tony Scibelli, Ray Court en de manager respectievelijk vertolkt worden door Nurlaila Karim, Marlon David Henry, Juneoer Mers, Dieter Spileers, Steven Roox en Noah Blindenburg.

Het is voor Nurlaila Karim niet de eerste keer dat ze de rol van Nicki Marron speelt. In 2016 was ze ook al in The Bodyguard te zien. ‘Het zijn iconische nummers die ik in de voorstelling mag zingen. En alle songs worden in de originele, Engelstalige uitvoering gezongen. Ik kijk er erg naar uit om samen met Nyassa op het toneel te staan.

Deze week volgt er meer cast nieuws, houd onze website en socials in de gaten!

Cast nieuws The Bodyguard nieuwe rollen bekend gemaakt!

Cast The Bodyguard 2023

Hoofdrollen

De hoofdrollen van The Bodyguard zijn bekend

Nyassa Alberta en Tarikh Janssen zullen de hoofdrollen van Rachel Marron en Frank Farmer gaan spelen in de musical The Bodyguard. Nyassa Alberta is op dit moment nog te zien als Tina Turner in de gelijknamige musical en zal vanaf maart de hits van Whitney Houston in originele, Engelstalige uitvoering ten gehore brengen in het Beatrix Theater Utrecht. Acteur Tarikh Janssen nam dit seizoen deel aan Kamp van Koningsbrugge Special Edition en gaat in 2023 een nieuwe uitdaging aan. Hij speelt vanaf maart Frank Farmer, de bodyguard van Rachel, in de spannende en romantische musical. 

De hoofdrollen van The Bodyguard zijn bekend

Alles over de musical en reguliere tickets

Meer over de musical

Meer over de musical

De musical

Tickets bekijken

Tickets