Overslaan en naar de inhoud gaan

Corona Update

Vanwege de coronamaatregelen is er nog geen zicht op een mogelijke herstart van TINA - de Tina Turner Musical. Iedereen met tickets voor de voorstellingen die niet door konden gaan, heeft inmiddels persoonlijk bericht van ons gehad. Zodra het weer mogelijk is en de herstart kan plaatsvinden, brengen we je op de hoogte.

Het leukste uitje met familie of vrienden

Een verjaardag of familiefeestje te vieren? Een heerlijk avond met al je vriendinnen of sportvrienden? Wij verzorgen een perfecte middag of avond voor jou en je gezelschap, rondom de TINA - De Tina Turner Musical. Het rauwe, eerlijke levensverhaal van ‘The Queen of Rock-‘n-roll’. Voor jouw groep (vanaf 10 personen) maken we graag een arrangement op maat. Samen zorgen we voor een onvergetelijke belevenis in het Beatrix Theater Utrecht!

Vriendenuitje in de regio Utrecht

TINA - De Tina Turner Musical biedt je alle ruimte voor een origineel familie- of vriendenuitje. Op basis van jullie wensen creëren we samen een compleet arrangement. Een arrangement vanaf 10 personen heeft altijd deze vaste ingrediënten:

  • Een professioneel hospitality team
  • Garderobe
  • De best beschikbare plaatsen in de zaal
  • Een gereserveerde (niet afgesloten) ruimte

Arrangement op maat

Je kunt het arrangement voor jullie feestelijke theaterbezoek op allerlei  manieren uitbreiden. Bijvoorbeeld met een diner in Theaterrestaurant  Queen’s. Of met een uitgebreide borrel voor of na de voorstelling. Jij mag het zeggen!

Mogelijkheden bespreken

Je kunt nu meteen een prijsopgave aanvragen voor jouw groepsuitje rondom TINA - De Tina Turner Musical of een van onze andere musicals. We kunnen ons goed voorstellen dat je, in een persoonlijk gesprek, eerst alle mogelijkheden in kaart wilt brengen.

Je kunt ons bereiken via

Telefoonnummer: 088-0112600

of mail naar: theaterarrangementen@stage-entertainment.nl.

Groepsreservering en theaterarrangement boeken

U kunt nu meteen een offerte aanvragen voor uw bedrijfsuitje rondom TINA - De Tina Turner Musical. Het boeken van een groepsreservering gaat gezien de veiligheidsmaatregelen rondom het corona-virus momenteel geheel in overleg. Vanwege de 1,5 meter maatregelen is er beperkte capaciteit. Neem contact op met Stage Entertainment Theaterarrangementen voor meer informatie