Overslaan en naar de inhoud gaan

AFAS Circustheater | Route en parkeren

Route AFAS Circustheater Scheveningen

Het AFAS Circustheater Scheveningen is bereikbaar met de auto en in de directe omgeving van het theater vind je een aantal parkeergarages. Gratis parkeren in de straten van Scheveningen is niet mogelijk. In verband met een wisselende drukte in en rondom Scheveningen raden wij je aan je reis kort van te voren te plannen. Via deze link vind je handige tips en actuele informatie over bereikbaarheid, routes en parkeren.

 

Parkeren AFAS Circustheater Scheveningen

In de straten rondom het AFAS Circustheater Scheveningen kunt u niet gratis parkeren en geldt een maximale parkeerduur van 120 minuten. Vlakbij het theater vindt u drie parkeergarages. Deze zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag geopend:

Parkeergarage Nieuwe Parklaan, Nieuwe Parklaan 248,  2587 BZ, Den Haag. Direct naast het theater. 

Parkeergarage Kurhaus, Gevers Deynootplein 189, 2586 CS, Den Haag. Op 5 minuten loopafstand van het theater.

Parkeergarage Parking Strand, Zwolsestraat  426, 2587, VK Den Haag. Op 10 minuten loopafstand van het theater.

Tip: Niet na afloop in de rij voor de betaalautomaat staan? Koop dan voordelig je uitrijkaart aan de Theaterkassa- en of informatiebalie in het AFAS Circustheater. Deze uitrijkaarten zijn 8 uur geldig. Een uitrijkaart voor Parking Strand kost €13,50 voor Nieuwe Parklaan en Kurhaus is dat €19,50. 

Parkeren voor mindervaliden

Direct naast het theater zijn er vier parkeerplaatsen voor mindervaliden. Hier kunt u parkeren volgens de parkeerregels van de gemeente Den Haag. 

Sommige parkeergarages liggen wat verder weg van het theater. Dit kan onwenselijk zijn als een persoon slecht ter been is. Het is mogelijk om personen voor de ingang van het theater af te zetten. Iemand anders uit het gezelschap kan vervolgens de auto parkeren.

Heeft u vragen of specifieke wensen vanwege beperkte mobiliteit? Laat het ons weten via 070-41 67 600 of info@circustheater.nl