Overslaan en naar de inhoud gaan

Praktische Informatie

Kaartverkoop

Online

Koop je kaarten online. Dat is makkelijk, veilig en snel. Kaarten kun je direct uitprinten of laten bezorgen. Je kunt je kaarten eenvoudig online betalen via iDEAL of credit card (Master Card, Visa, American Expres). Ook kun je de Nationale Musicalcard en de PODIUM Cadeaukaart verzilveren bij de theaterkassa.

Telefonisch via Eventim

Kaarten kun je ook telefonisch reserveren via Eventim op 0900-100 10 30 (45cpm). Dit kan 7 dagen per week. Kaarten betaal je via credit card of vooruitbetaling. 

Theaterkassa

Het Beatrix Theater heeft een eigen theaterkassa. Hier kun je kaarten kopen, reserveren, betalen en afhalen. De kassa is telefonisch niet bereikbaar. Bij de theaterkassa kun je pinnen. Daarnaast kun je je Musical Card, PODIUM Cadeaukaart, musical- en theaterbonnen hier verzilveren. 

Openingstijden

Zitplaatsen & Plattegrond

Het Beatrix Theater heeft zitplaatsen met even en oneven nummers. Aan de linkerkant van de theaterzaal bevinden zich de zitplaatsen met oneven nummers en aan de rechterkant de zitplaatsen met even nummers. De stoelnummers lopen zowel aan de even als de oneven zijde op met het getal 2. Vanuit het midden gezien naar links 1,3,5,7 en vanuit het midden naar rechts 2,4,6,8 etc. Wanneer je stoelnummers 6 en 8 hebt, zit je dus naast elkaar.

Zitplaatsen & Plattegrond

Openingstijden theaterkassa

Maandag & dinsdag  Gesloten
Woensdag t/m vrijdag  16:00u - 20:00u
Zaterdag  13:00u - 20:00u
Zondag 12:00u - 19:00u

  

Aangepaste openingstijden van de theaterkassa in de maand oktober:

Zaterdag 01 en 08 oktober  Kassa is open van 18:00u – 20:00u
Maandag 17 en 24 oktober Kassa is open van 16:00u – 20:00u 
Dinsdag 25 oktober        Kassa is open van 16:00u – 20:00u 
Leuke musical souvenirs 

THEATERSHOP BEATRIX THEATER

In de theatershop vind je allerlei leuke musical souvenirs. Het aanbod verschilt per musical. De ene keer vind je puzzelboekjes, mokken en agenda's. De andere keer sleutelhangers en iPhone-hoesjes. Ook vind je cd's van voorgaande musicals en kun je een uitrijkaart hier kopen.

De theatershop vind je bij binnenkomst na de kaartcontrole aan je linkerhand in de foyer en is alleen geopend tijdens voorstellingen. Bij de kassa van de theatershop kun je pinnen.