Charly Luske

Alternate Edward Lewis

Charly werkt voornamelijk als zanger, maar ook als acteur, stemacteur voor tekenfilms en presentator, en daar is sinds 2018 de titel theaterproducent bij gekomen. Hij speelde in veel verschillende musicals zowel in Nederland als in Duitsland, maar ook in verschillende tv-series.

Het grote muzikale succes kwam door het programma “The Voice of Holland” waarin hij in 2011 kandidaat was, in het team van Nick & Simon. Voor de auditie zong hij het nummer It’s a Man’s Man’s Man’s World van James Brown, dat een paar honderd miljoen keer werd bekeken op YouTube en andere social media.

In 2012 was hij te zien als Judas in “The Passion”. Sinds TVoH speelt hij in vaste formatie met zanger-gitarist Danjil Tuhumena en zanger-toetsenist Nick Bult, wat regelmatig wordt uitgebreid tot complete band, inclusief blazers. Hij is founder en tevens leadzanger van zijn eigen high-end live entertainment act: “Entourage”, waarmee hij in Nederland en vooral in het buitenland op exclusieve events speelt.

Hij bracht door de jaren heen een paar singles uit die hun noteringen vonden in de Single Top 100 en afgelopen jaar tourde hij met eigen producties zoals “The Story of George Michael”, “The Story of Robbie Williams” en dit seizoen “The Story of Boybands”. Al deze producties worden geproduceerd door zijn eigen productiehuis: LuckyLasher.