Disney's AIDA - De must see musical van 2023

Disney's AIDA is te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen

AIDA laat zien wat de kracht van liefde doet

Het verhaal

Disney’s AIDA vertelt het aangrijpende liefdesverhaal van de Nubische prinses Aida en de Egyptische legerkapitein Radames. Hun verboden liefde voor elkaar is het enige dat telt in een spannende tijd. 

Wanneer de dappere krijgster Aida de Egyptische legerkapitein Radames ontmoet in volle strijd, bloeit er iets moois op tussen de twee. Als zijn leger Aida gevangen neemt, ontdekt Radames dat ze de prinses van Nubië is. Radames laat haar in leven en schenkt Aida als bediende aan zijn verloofde Amneris, de prinses van Egypte.

Het mag niet en het kan niet, maar het gebeurt toch: Aida en Radames worden hopeloos verliefd. Als de farao het koninklijke huwelijk tussen Radames en Amneris aankondigt, rolt minister Zoser ‒ vader van Radames ‒ zijn plan uit om Nubië aan te vallen en zijn macht uit te breiden.

Kandake – de koningin van Nubië en moeder van Aida – wordt gevangen genomen door de Egyptenaren. Zo wordt Aida gedwongen haar moeder op te volgen. Maar ze kan niet kiezen tussen haar liefde voor Radames en de verantwoordelijkheid voor haar volk. Aida wordt verscheurd door zowel verlangen als vaderlandsliefde, waardoor ze hartbrekende keuzes moet maken.

Disney’s AIDA laat je zien wat de kracht van liefde doet. Beleef deze must see musical alleen in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Meer over Disney's AIDA

Muziek & videoclips

Bekijk

Bekijk de cast

Bekijk

Algemene informatie

Bekijk

BackSTAGE@AIDA Podcast

In de driedelige podcastserie duiken presentator Patrick Martens en musicaldeskundige Eline de Ruig samen met de hoofdrolspelers en speciale gasten in de wereld van Disney’s AIDA.  De gasten zijn onder meer Rachel Siwaletti (De Huismuts) , April Darby en Tim den Besten. Samen gaan ze in gesprek over het verhaal, de bekroonde muziek van Elton John en Tim Rice en het acteren. Ontdek unieke backstage geheimen en feitjes over de musicals die nog nooit eerder zijn verteld. 

 

Bekijk kalender en tickets

AIDA is exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen. Boek snel de beste plaatsen! 

Bekijk kalender en tickets