Tarikh Janssen

FRANK FARMER

Tarikh (1987) is in 2013 afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht. Nog voor zijn afstuderen speelde hij onder andere bij Toneelgroep Maastricht en in de televisiefilm Cabo en de speelfilm Smoorverliefd. Hij speelde een vaste rol in de televisieserie Ik ook van jou en Project Orpheus.
Hij is een veelzijdig acteur en is in vele films te zien, waaronder Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding, Mannen van Mars en Brasserie Valentijn. 


Inmiddels is hij betrokken bij verschillende filmprojecten uit eigen initiatief, waarvan er één gerealiseerd werd, de film Drijfvermogen. Ook heeft hij zelf twee onafhankelijke korte films geproduceerd waarin hij zelf een rol vertolkt, te weten Amantea en A Remark You Made. 
In 2019 en 2020 was hij te zien in verschillende theaterproducties, waaronder Hamlet, The Last Poets, Waarom is het stil in de stad en Wie is bang van NT Gent/Theatergroep Zeelandia.
In 2021 heeft hij één van de hoofdrollen mogen vertolken in de nieuwe Nederlandse speelfilm Ik wist het; deze film is momenteel te zien op Videoland.
Eind 2022 was hij te zien zijn in een nieuw seizoen van het Nederlandse televisieprogramma Kamp Van Koningsbrugge. 


In 2023 zal hij te zien zijn in de nieuwe Nederlandse tv-serie Anoniem. Daarnaast zal hij opnieuw schitteren op het witte doek, namelijk in de nieuwe Nederlandse speelfilm Invasie die in 2023 in de Nederlandse bioscopen zal gaan draaien.