Bezoek deze show

Voor groepen vanaf 10+ personen, neem dan graag telefonisch contact met ons op.

Bel 088-0112600

Header_MM_2560x1280_SUMMERSALE
Terug naar Musical

MAMMA MIA! SUMMER SALE

MAMMA MIA! Summer Sale
Het is Summer Sale bij MAMMA MIA! Krijg nu 50% voordeel per kaart voor alle shows tot en met augustus! Deze summer deal wil je niet missen, want MAMMA MIA! stopt in september. Boek nu al een kaart vanaf €21,90 en beleef alléén deze zomer nog de ultieme feel-good musical met de hits van ABBA in het Beatrix Theater Utrecht.

Show

MAMMA MIA! de musical

Lees hier de reacties van het publiek van MAMMA MIA! Zelf een reactie achterlaten?

Dat kan HIER

 • Els

  24 juni 11:38

  Gisteren voor de tweede keer naar Mamma Mia geweest. Ook voor de tweede keer genoten en gelachen.

 • Carla

  24 juni 10:14

  Geweldige musical, geweldige cast,. Wij hebben genoten, het was fantastisch

 • Roger Gielis

  23 juni 12:14

  Het was een geweldige ervaring... We zaten deze keer zowat helemaal vooraan, bijna op het podium, dat was op zich al een mooie belevenis. Een superleuke en komische musical met veel bekende Abba nummers en een superleuke Cast met oa: Antje Montero, Anouk Nes, Jolijn Henneman, Kaj van der Voort en nog vele anderen. Het zelfde verhaal als de film, maar toch met enkele verschillen en nog meer liedjes. Af en toe lagen we ook dubbel van het lachen, vooral het gedeelte dat een vriendin van Donna zichzelf letterlijk aanbood aan 1 van de 3 mogelijke vaders van Sophie..en wat een leuk nummer blijft is het nummer van ''Weet je moeder dat'', waarin een jonge knul een oudere vrouw het hof probeert te maken. En zo waren er nog vele andere leuke stukjes in de musical waardoor er spontaan een glimlach op je gezicht verscheen. Onze welgemeende complimenten aan iedereen die meewerkt aan deze musical.

Bekijk alle reacties

MAMMA MIA! shop

Merchandise van MAMMA MIA!

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.