MM_header_2560x1280_nieuwartwork
Terug naar Musical

MAMMA MIA! De musical die iedereen laat stralen.

MAMMA MIA! is de internationale musicalsensatie die je meeneemt in een zorgeloze zomer vol plezier. Het is een onweerstaanbaar verhaal vol humor, vriendschap en liefde. Een muzikaal spektakel, verweven met de tijdloze wereldhits van ABBA.

Een moeder. Een dochter. Drie mogelijke vaders.

Dochter Sophie staat op het punt te trouwen, terwijl haar moeder op een mooi Grieks eiland met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie, die door haar echte vader ‘weggegeven’ wil worden, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is.

Beleef een zwoele zomeravond

Elke avond opnieuw heeft iedereen de tijd van z’n leven bij deze zwoele zomerse musical. Al meer dan 60 miljoen mensen lieten zich verrassen door de hartveroverende show van MAMMA MIA! Bruisend, energiek, romantisch, vrolijk en ontroerend!

Show

MAMMA MIA! de musical

Lees hier de reacties van het publiek van MAMMA MIA! Zelf een reactie achterlaten?

Dat kan HIER

 • Els Bergwerff

  23 april 10:53

  Het was in één woord fantastisch! Samen met met mijn dochter enorm genoten van Mamma Mia! Wat een enthousiast cast en wat een performance! Eén en al passie op het podium! Hulde ook aan het orkest!

 • Ineke slagwater

  23 april 09:15

  Wat een energie! Wat een vrolijkheid! Enorm genoten!

 • Esther de Wit

  22 april 14:08

  ik vond de voorstelling super leuk, ik was erg enthousiast over de show en ik vond dat julie het goed deden de mensen die er meegedaan hebben. Ik zou er nog wel eens een keer heen willen. IK VOND HET EEN GEWELDIGE SHOW!!!!!!

Bekijk alle reacties

MAMMA MIA! shop

Merchandise van MAMMA MIA!

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.