MM vriendin showheader_metbutton2560x1280
Terug naar Musical

De meest swingende musical!

Avond aan avond heeft iedereen de tijd van z'n leven bij de meest swingende musical. Met de mega hits van ABBA, die briljant worden verweven in dit heerlijke verhaal vol liefde, vriendschap en hilarische momenten. Al meer dan 60 miljoen mensen over de hele wereld hebben MAMMA MIA! in hun hart gesloten. Ook in Nederland is het een hit met al meer dan 300.000 verkochte kaarten!

Show

MAMMA MIA! de musical

Lees hier de reacties van het publiek van MAMMA MIA! Zelf een reactie achterlaten?

Dat kan HIER

 • Monique de Greef

  18 maart 14:06

  GEWELDIG! Wat een feest,wat een gave musical,heb hem door ziekte al 2 keer moeten missen en gisteren was het dan zo ver. Nurlaila (bekende van mij) had de rol van Donna én wow wat heeft ze toch een mooie stem. Ook de dochter van..Sofie dus...geweldige cast wat een goede stemmen,paar mannen wat minder vond ik maar verders heerlijk genoten van dagje Utrecht en heerlijk met treinretour weer naar huis! Geweldige dag zo gehad! Dankjewel iedereen! Rolstoelplaatsen écht super geregeld zoals altijd en aan einde toen iedereen ging staan nog mooi in het midden voor de trap alles mogen filmen! SUPER!!

 • Bianka

  18 maart 09:51

  Voor mijzelf al de 3e keer, voor mijn dochter de 1e keer. Een geweldige middag met Nurlaila als Donna, wat heeft zij ook een geweldige stem! Mamma Mia is een feest om naar te kijken en te luisteren. Het plezier van de gehele cast spat van het toneel! Top!

 • Esther

  17 maart 21:06

  Het weer ontzettend leuk, ook gezien toen met Simone Kleinsma. Maar deze musical was gewoon weer TOP! Zou er zo weer heen gaan!! Echt een aanrader!!!

Bekijk alle reacties

MAMMA MIA! shop

Merchandise van MAMMA MIA!

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.