Bekijk hier de actuele acties

Moulin Rouge! De Musical tickets | korting en acties

Ga voordelig naar de tryouts!

Wil je als een van de eersten genieten van Moulin Rouge! De Musical? Bekijk de voorstelling nog vóór de officiële première en profiteer van de speciale try-out prijzen

 

Try-out voorstellingen zijn te zien van 7 t/m 18 september om 20.00u. in het Beatrix Theater Utrecht.

Voordelige tickets

Dinsdag t/m zaterdag

Nieuw in Nederland

Ga voordelig naar de tryouts!

Blijf op de hoogte van acties en korting

Wil je op de hoogte blijven van o.a. onze  acties, korting en kortingscodes, schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!

Alles over de musical en reguliere tickets

Meer over de musical

Meer over de musical

De musical

Tickets bekijken

Tickets

Moulin Rouge! De Musical

Moulin Rouge! De Musical vertelt het verhaal van een jonge dichter Christian die verliefd wordt op de mooie courtisane Satine in de legendarische Parijse nachtclub. Een nachtclub waar bohemiens en aristocraten elkaar treffen en waarin alles draait om betoverend vermaak. Duik in een wereld van pracht, praal en romantiek ‒ een extravagant nachtleven vol glitter en glamour!

Net als in de film brengt Moulin Rouge! De Musical een hommage aan meer dan honderdzestig jaar muziek ‒ van Offenbach tot Lady Gaga. De Musical bevat veel van de iconische nummers uit de film uit 2001 en nieuwe toevoegingen onder leiding van muzikaal supervisor, orkestrator en arrangeur Justin Levine. Hij combineert meer dan zeventig nummers van Adele, Katy Perry, Sia, Rihanna, Beyoncé en meer tot een popscore die uniek is in het musicaltheater. Alle bekende hits worden in het Engels gezongen.