CT_kroonluchters

Mindervaliden

Rolstoelgebruikers

Gebruikers van een rolstoel zijn van harte welkom in ons theater. In de theaterzaal bevinden zich standaard vier rolstoelplaatsen. Deze zijn verspreid over de zaal. Op speciaal verzoek kunnen wij twee rolstoelgebruikers naast elkaar een plaats bieden. Rolstoelplaatsen kun je alleen reserveren via Eventim op 0900-1330 (lokaal tarief). Dit nummer is uitsluitend in gebruik voor het maken van een reservering voor rolstoelplaatsen. Voor het maken van een reguliere reservering kun je bellen naar 0900-100 10 30 (45 cent per minuut).

In geval van beenletsel doen we ons best een alternatieve zitplaats met meer beenruimte te vinden. Neem ook in dit geval telefonisch contact op met Eventim.

Het AFAS Circustheater beschikt over een lift en heeft een aangepast toilet op de begane grond.

Slechthorenden

Het AFAS Circustheater is voorzien van een installatie voor slechthorenden. Deze gehoorondersteuning werkt op radiofrequentie. Je krijgt een ontvanger en een koptelefoon om het geluid te versterken. Op vertoon van een geldig toegangsbewijs kun je de apparatuur GRATIS verkrijgen bij de informatiebalie van het theater.

Blindegeleidehonden en hulphonden

Blindegeleidehonden en hulphonden zijn toegestaan in het  AFAS Circustheater. Maak je reservering telefonisch via Eventim en geef aan dat je een blindegeleide- of hulphond mee neemt. 

Brede stoelen

Behoefte aan iets meer ruimte tijdens de voorstelling? Het AFAS Circustheater biedt vier extra brede stoelen. Deze stoelen bieden meer ruimte in de breedte. Je kunt deze plaatsen telefonisch reserveren via Eventim 0900 1353 (45 cpm).

Parkeren voor mindervaliden

Direct naast het theater zijn er vier parkeerplaatsen voor mindervaliden. Hier kun je parkeren volgens de parkeerregels van de gemeente Den Haag. 

Sommige parkeergarages liggen wat verder weg van het theater. Dit kan onwenselijk zijn als een persoon slecht ter been in. Het is mogelijk om personen voor de ingang van het theater af te zetten. Iemand anders uit het gezelschap kan vervolgens de auto parkeren.

Heb je vragen of specifieke wensen vanwege beperkte mobiliteit? Laat het ons weten via info info@circustheater.nl.

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.