VL Musicalactie beelden
VL Musicalactie beelden

Musicalactie VriendenLoterij

DEZE ACTIE IS AFGELOPEN

Musicalactie VriendenLoterij

Disney's AIDA

Geselecteerde shows in het AFAS Circustheater Scheveningen 

Disney’s AIDA neemt je mee naar het Egypte van de farao’s. Waar je een aangrijpend verhaal beleeft over macht, liefde en verraad. Dit noodlottige liefdesverhaal werd bekroond met vier Tony Awards. Ook de muziek gemaakt door Elton John en Tim Rice werd meermalen onderscheiden.                           

Bekijk reguliere tickets

Pretty Woman

Geselecteerde shows in het Beatrix Theater Utrecht

Weer eens lachen, zwijmelen en genieten? Goed nieuws! Na internationale successen is de musical Pretty Woman eindelijk te zien Nederland. Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.

 

Bekijk reguliere tickets

Disney FROZEN

Geselecteerde shows vanaf 31 mei 2024

Stap een magische, witte wereld binnen. Waar de eeuwige winter regeert, waar de ware liefde je hart laat smelten. Laat je betoveren door Disney FROZEN, de musical die nu ook naar Nederland komt. Net als in de gelijknamige animatiefilm – een wereldwijd succes – hoor je uiteraard de bekende klassiekers ‘Let it Go’, ‘For the First Time in Forever’ en ‘Love is an Open Door’. Bovendien zijn er speciaal voor deze musical twaalf nieuwe nummers geschreven. Ga op avontuur door de ijzige kou. Voel de liefde. Verwarm je hart. En beleef een musical zoals je die nog nooit beleefde.

Bekijk reguliere tickets

Actievoorwaarden:

  • U heeft een unieke reserveringscode ontvangen omdat u bent gaan meespelen in de VriendenLoterij. Deze code geeft u het recht op 2 gratis musicalkaarten.
  • Bent u uw reserveringscode kwijt? Neem contact op met de Ledenservice van de VriendenLoterij via 088 – 020 1020.
  • Heeft u problemen met uw reserveringscode of het reserveren? Neem contact op met Eventim via 0900 - 3311331 (€ 0,50 per gesprek) o.v.v. VriendenLoterij musicalactie.
  • Het aanbod aan beschikbare voorstellingen, data en tijden is beperkt en op = op.
  • U betaalt geen verzend- en transactiekosten.
  • Het bijkopen van extra kaarten is op basis van beschikbaarheid. U heeft hierbij een keuze tussen reguliere kaarten of kaarten die u met korting kunt bestellen middels uw VriendenLoterij VIP-KAART. Mocht het aantal gewenste extra kaarten niet beschikbaar zijn probeert u het dan op een andere datum. Voor deze extra kaarten worden service- en transactiekosten in rekening gebracht.
  • Wilt u een rolstoelplaats reserveren, neemt u dan contact op met Eventim via 0900-1330 (lokaal tarief) o.v.v. VriendenLoterij musicalactie.
  • Uw code om een musical uit te kiezen is geldig tot en met 31 december 2023.
  • Stage Entertainment Nederland en de VriendenLoterij behouden het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.