VL Musicalactie beelden
VL Musicalactie beelden

Musicalactie VriendenLoterij

Musicalactie Vriendenloterij

Disney's AIDA

Geselecteerde shows t/m september 2023 in het AFAS Circustheater Scheveningen 

Disney’s AIDA neemt je mee naar het Egypte van de farao’s. Waar je een aangrijpend verhaal beleeft over macht, liefde en verraad. Dit noodlottige liefdesverhaal werd bekroond met vier Tony Awards. Ook de muziek gemaakt door Elton John en Tim Rice werd meermalen onderscheiden.                           

Bekijk tickets

Pretty Woman

Geselecteerde shows in september en oktober 2023 in het Beatrix Theater Utrecht

Weer eens lachen, zwijmelen en genieten? Goed nieuws! Na internationale successen komt de musical Pretty Woman eindelijk naar Nederland. Gebaseerd op de iconische film uit de jaren ’90 met Julia Roberts en Richard Gere. Geniet van de glitter en glamour met als decor de straten van Hollywood in een verhaal vol romantiek en humor.

 

Bekijk tickets

Actievoorwaarden:

  • U heeft een unieke reserveringscode ontvangen omdat u bent gaan meespelen in de VriendenLoterij. Deze code geeft u het recht op 2 gratis musicalkaarten.
  • Bent u uw reserveringscode kwijt? Neem contact op met de Ledenservice van de VriendenLoterij via 088 – 020 1020.
  • Heeft u problemen met uw reserveringscode of het reserveren? Neem contact op met Eventim via 0900 - 3311331 (€ 0,50 per gesprek) o.v.v. VriendenLoterij musicalactie.
  • Het aanbod aan beschikbare voorstellingen, data en tijden is beperkt en op = op.
  • U betaalt geen verzend- en transactiekosten.
  • Het bijkopen van extra kaarten is op basis van beschikbaarheid. U heeft hierbij een keuze tussen reguliere kaarten of kaarten die u met korting kunt bestellen middels uw VriendenLoterij VIP-KAART. Mocht het aantal gewenste extra kaarten niet beschikbaar zijn probeert u het dan op een andere datum. Voor deze extra kaarten worden service- en transactiekosten in rekening gebracht.
  • Wilt u een rolstoelplaats reserveren, neemt u dan contact op met Eventim via 0900-1330 (lokaal tarief) o.v.v. VriendenLoterij musicalactie.
  • Uw code om een musical uit te kiezen is geldig tot en met 30 september 2023.
  • Stage Entertainment Nederland en de VriendenLoterij behouden het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.