Frans Bauer & Sieneke - 'N Kerstavond met jou

Scheveningen 11 december 2023 - aanvang 20:00

 

Vier kerst bij Frans  Bauer en Sieneke !  Op maandag 11 december aanstaande geven wij een groot concert rond de kerst in één van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater van Scheveningen. In dezelfde, prachtige zaal waar ook alle grote musicals worden gespeeld. Alles gaat voor 1 dag aan opzij voor Frans & Sieneke !

Muziek klinkt namelijk in deze zaal mooier dan waar ook. Daarnaast begon Frans z'n grote carrière ooit, precies 30 jaar geleden in dit magische theater.

De samenwerking met Sieneke begon, nadat ze uitgenodigd was voor Frans zijn theatertour. De klik was er meteen en deden samen een medley van verschillende liedjes. Het leek alsof we elkaar al jaren kennen, aldus Sieneke.

Frans Bauer, Marianne Weber en Sieneke

Frans heeft hetzelfde goede gevoel bij de samenwerking. Mijn duet met Marianne Weber,

De Regenboog was eigenlijk niet te overtreffen. Maar de liefde voor muziek was bij Sieneke

net zo groot als bij mij. En de overweldigende reacties van het publiek waren enorm!

Dat smaakte voor beide naar meer veel meer. Ze beloofde elkaar de magie van hun

gezamenlijke stemmen te vereeuwigen. Net als indertijd met Marianne Weber. En wat ook zeker nog het vermelden waard is dat Marianne Sieneke heeft ontdekt. Wat ons betreft, in de voetsporen van Marianne Weber.

Voor de bijzondere gelegenheid heeft Frans de samenwerking met producer Emile Hartkamp hernieuwd en werden 8 fonkelnieuwe duetten opgenomen. Hartkamp was namelijk ook de schrijver van de megahit De Regenboog wat Frans met Marianne zong en scoorde de grootste Nederlandstalige nummer 1 hit aller tijden, wat daarna nooit meer is overtroffen.

Maar het gaat al hard diezelfde kant op. Want het splinternieuwe nummer Vaya Con Dios  van Frans en Sieneke is mega trending op YouTube. In enkele dagen tijd is het al meer dan 400.000 keer bekeken. Zoveel mensen hebben gekeken, dat gaat nergens meer over, aldus Frans. We zijn er gewoon stil van...

'n Avond 'rond kerst' met jou, en Frans & Sieneke

‘n Avond 'rond kerst' met jou, en Frans & Sieneke is een groots concert rond kerst en worden begeleid door de bekende Holland Showband. Naast de prachtige nieuwe duetten laten beide toppers ook solo van zich horen. Zullen we De Regenboog misschien nog horen of kerstliedjes......

Lieve mensen, strijk neer in het warme rode pluche en geniet van deze twee lievelingen van de Nederlandstalige muziek !

Bestel nu je kaarten want dit decemberconcert vóór de kerstdagen zal heel snel uitverkopen!

Van ieder verkochte toegangskaart gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.

Kaartverkoop via Eventim, telefoon 0900 1353 (€ 0,60 cpm) en via de Nationale Theaterkassa, telefoon 0900 9203 ((€ 0,45 cpm)  of online via www.eventim.nl

of www.sterrenaanzee.ntk.nl