Overslaan en naar de inhoud gaan

Frans Bauer & Sieneke - 'N avond met jou

Scheveningen 11 december 2023 - 20:00

Op maandag 11 december 2023 geven wij een groot concert in één van de mooiste theaters: het AFAS Circustheater Scheveningen. Muziek klinkt in deze zaal mooier dan waar ook. Daarnaast begon Frans z'n grote carrière ook in dit magische theater.

De samenwerking met Sieneke begon, nadat ze uitgenodigd was voor Frans zijn theatertour. De klik was er meteen en deden samen een medley van verschillende liedjes. Het leek alsof we elkaar al jaren kennen, aldus Sieneke.

Frans Bauer, Marianne Weber en Sieneke

Frans heeft hetzelfde goede gevoel bij de samenwerking. Mijn duet met Marianne Weber, De Regenboog was eigenlijk niette overtreffen. Maar de liefde voor muziek was bij Sieneke net zo groot als bij mij. En de overweldigende reacties van het publiek waren enorm! Dat smaakte voor beide naar meer … veel meer. Ze beloofde elkaar de magie van hun gezamenlijke stemmen te vereeuwigen. Net als indertijd met Marianne Weber. En wat ook zeker nog het vermeldenwaard is dat Marianne Sieneke heeft ontdekt. Wat ons betreft, in de voetsporen van Marianne Weber. Voor de bijzondere gelegenheid heeft Frans de samenwerking met producer Emile Hartkamp hernieuwd en werden 8 fonkelnieuwe duetten opgenomen. Hartkamp was namelijk ook de schrijver van de megahit De Regenboog wat Frans met Marianne zong en scoorde de grootste Nederlandstalige nummer 1 hit aller tijden, wat daarna nooit meer is overtroffen.

Maar het gaat al hard diezelfde kant op. Want het splinternieuwe nummer Vaya Con Dios  van Frans en Sieneke is mega trending op YouTube. In enkele dagen tijd is het al meer dan 400.000 keer bekeken. Zoveel mensen hebben gekeken, dat gaat nergens meer over, aldus Frans. We zijn er gewoon stil van...

'n Avond met jou, en Frans & Sieneke

‘n Avond met jou, en Frans & Sieneke is een groots concert rond kerst 2023 en worden begeleid door de bekende Holland Showband. Naast de prachtige nieuwe duetten laten beide toppers ook solo van zich horen. Zullen we De Regenboog misschien nog horen...

Bestel nu je kaarten want dit decemberconcert vóór de kerstdagen zal heel snel uitverkopen! Lieve mensen, strijk neer in het warme rode pluche en geniet van deze twee lievelingen van de Nederlandstalige muziek !

Van ieder verkochte toegangskaart gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding.