Overslaan en naar de inhoud gaan

Isabelle Vedder

Swing

Speelde in diverse musicals in binnen- en buitenland. In musicals als The Bodyguard (Nederland), Hinterm Horizont (Duitsland), Chicago (Duitsland), Saturday Night Fever (Duitsland) en Hello, Dolly! (Nederland).

Opleiding Isabelle behaalde na haar vwo twee bachelors aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts: uitvoerend artiest én docent dans. In 2020 behaalde zij aan de Hogeschool Utrecht een certificaat in de journalistiek. 

Theater Speelde in diverse musicals in binnen- en buitenland. In musicals als The Bodyguard (Nederland), Hinterm Horizont (Duitsland), Chicago (Duitsland), Saturday Night Fever (Duitsland), The Rocky Horror Show (Duitsland) en Hello, Dolly! (Nederland) was zij te zien als vast ensemble, swing en (Assistant) Dance Captain, en nam ze diverse covers op zich.

Televisie Op de Duitse en Oostenrijkse televisie was zij meermaals op het podium als Star-Tänzerin te zien. In 2021 ging zij aan de slag bij het programma Koffietijd (RTL) als redacteur. Ze was onder andere medeverantwoordelijk voor de musicalitems en een podcast.