Overslaan en naar de inhoud gaan

Personeelsuitje TINA - De Tina Turner Musical

Uw bedrijfsuitje verdient het mooiste podium

Heeft u een bedrijfsjubileum te vieren? Wilt u zakelijke relaties of collega’s een perfect verzorgde, feestelijke avond laten beleven? Rondom TINA - De Tina Turner Musical, het rauwe, eerlijke levensverhaal van ‘The Queen of Rock-‘n-roll’, maken wij voor u graag een arrangement op maat. Samen zorgen we voor geweldige een dag, middag of avond in het Beatrix Theater Utrecht. Een ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten!

Theaterbelevenis in de regio Utrecht

TINA - De Tina Turner Musical biedt u alle ruimte voor een geslaagd personeelsfeest of teamuitje in de buurt van Utrecht. Op basis van uw wensen creëren we samen een compleet arrangement, voor gezelschappen vanaf 10 personen. Een arrangement heeft altijd deze vaste ingrediënten:

  • Begeleiding van een professionele gastheer of gastvrouw

  • Vermelding bedrijfsnaam in het theater

  • De best beschikbare plaatsen in de zaal

  • Een gereserveerde (niet afgesloten) ruimte

 

“Onze gasten hebben altijd een top avond”

 

Laurence Drescher - Commercieel manager Fletcher Hotels

Visitor reactions

Arrangement op maat

U kunt het arrangement voor uw bedrijfsfeest of afdelingsuitje desgewenst op allerlei manieren uitbreiden. Bijvoorbeeld met een diner in theaterrestaurant  Queen’s. Het is zelfs mogelijk het hele theater af te huren, wanneer u al uw medewerkers en/of relaties een onvergetelijke ervaring wilt bezorgen. Altijd inclusief een voorstelling van TINA - De Tina Turner Musical!

Arrangement op maat

Groepsreservering en theaterarrangement boeken

U kunt nu meteen een offerte aanvragen voor uw bedrijfsuitje rondom TINA - De Tina Turner Musical. Het boeken van een groepsreservering gaat gezien de veiligheidsmaatregelen rondom het corona-virus momenteel geheel in overleg. Vanwege de 1,5 meter maatregelen is er beperkte capaciteit. Neem contact op met Stage Entertainment Theaterarrangementen voor meer informatie