Ruth Jacott

Scheveningen 5 februari 2024 - 20:00 

Ruth Jacott haar grote theaterconcert live met Band!

Op maandag 5 februari aanstaande geeft Ruth Jacott een grote theaterconcert in één van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. In 2019 gaf Ruth voor het laatst een uitverkocht concert in de concertserie Sterren aan Zee van het AFAS Circustheater. De concertserie in dit prachtige theater bestaat namelijk in 2024, 40 jaar. Dus dit feestelijke Ruth Jacott concert is écht eenmalig en is alleen maar te zien in Scheveningen !

Ruth Jacott behoeft geen introductie. Ze is één van de grootste en meest geliefde zangeressen van ons land en is sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie.

Hits als Leun Op Mij, Hartslag en Blijf Bij Mij volgden na haar doorbraak met Vrede tijdens het Eurovisie Songfestival in 1993.

Behalve gewaardeerd zangeres ontpopte Ruth zich ook tot het ware theater icoon dat ze nu is.

Na vele theatertours met eigen repertoire, latin repertoire en odes aan haar muzikale heldinnen uit de soul en jazz, is Ruth Jacott verheugd om opnieuw het grote podium van  het AFAS Circustheater te betreden en ook nog eens voor een doel dat haar na aan het hart ligt, namelijk KWF Kankerbestrijding.

Reserveer snel kaarten want haar concerten zijn altijd snel uitverkocht!

 

Van ieder verkochte toegangskaart gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding

Ruth Jacott