Blijf flexibel dankzij de Flexibele Omboek Service

 • Ticket omruilen tot 24 uur voor de show
 • Zonder opgaaf van reden (bijvoorbeeld bruiloft, ziekte, slecht weer, datum komt niet uit, diploma-uitreiking, vakantie, verjaardag, enzovoorts)*
 • Inclusief het omboeken van geboekte extra’s (geldt uitsluitend voor extra’s die via Eventim zijn geboekt)
 • Ideaal voor het cadeau geven van tickets
 • Slechts € 4,90 per ticket

*Ticketprijs moet gelijk zijn aan het oorspronkelijke ticket

Blijf flexibel dankzij de Flexibele Omboek Service

1. Favoriete plaatsen kiezen

2. Flexibele Omboek Service toevoegen

€4,90 p/ticket

3. Uitkijken naar onvergetelijke momenten

Zo werkt het

Flexibele Omboek Service gebruiken

Als je gebruik wilt maken van de Flexibele Omboek Service, dan kun je eenvoudig je voucher verzilveren. Bel daarvoor met Eventim, tot 24 uur voor de show, op 0900 500 1353 (lokaal tarief, alleen op werkdagen bereikbaar) of via 0900 100 1030 (zeven dagen in de week bereikbaar, €0,45/min.). Liever online regelen? Dat kan via contactformulier

De Flexibele Omboek Service kan gebruikt worden om de datum van je reeds gekochte ticket te wijzigen. Hou er rekening mee dat je nieuwe boeking van vergelijkbare waarde moet zijn als je oorspronkelijke boeking. De Flexibele Omboek Service maakt het ook mogelijk al je bijgeboekte extra’s (indien die via Eventim zijn geboekt), zoals pauzearrangementen, diners of hotels, om te boeken, mits deze voor het gewenste nieuwe evenement kunnen worden geboekt. Zo kun je jouw bezoek aan de musical gewoon inhalen op een geschiktere dag zonder dat je je geboekte extra’s verliest. En als je bang bent dat er op de nieuwe datum iets tussenkomt, boek je de Flexibele Omboek Service gewoon opnieuw. Zo loop je dus geen risico als je tickets koopt.

 

Veelgestelde vragen

Vragen over de Flexibele Omboek Service

Wat is de Flexibele Omboek Service?

Een aan het ticket toegevoegde Flexibele Omboek Service geeft je het recht dit ticket zonder opgaaf van reden om te ruilen voor een nieuw ticket op een andere datum. Met de Flexibele Omboek Service ben je dus tot 24 uur voor de voorstelling (of 72 uur bij hotelovernachting) flexibel, ook als zich een onvoorziene omstandigheid voordoet.

Waar en hoe kan ik de Flexibele Omboek Service bestellen?

Je vindt de Flexibele Omboek Service na het selecteren van je ticket bij de extra’s. Kies daar het aantal Flexibele Omboek Service-tickets overeenkomstig het aantal tickets waarvoor je flexibiliteit wilt. Eén Flexibele Omboek Service geldt dus voor één ticket. Let op: Flexibele Omboek Service is mogelijk niet beschikbaar voor alle voorstellingen en producties.

Hoe ruil ik de tickets met mijn Flexibele Omboek Service om?

Als je gebruik wilt maken van de Flexibele Omboek Service, kan dit eenvoudig via onze klantenservice. Bel daarvoor met Eventim, tot 24 uur voor de show, op 0900 500 1353 (lokaal tarief, alleen op werkdagen bereikbaar) of via 0900 100 1030 (zeven dagen in de week bereikbaar, € 0,45/min.) Als je het omboeken liever online regelt, vul dan het contactformulier in. 

 

In welke periode kan ik een ticket met de Flexibele Omboek Service omruilen?

De Flexibele Omboek Service kan na aankoop worden gebruikt tot 24 uur voor de oorspronkelijk geboekte voorstellingsdatum.

Voor welke nieuwe tickets kan ik mijn tickets omruilen?

Omruilen is mogelijk voor tickets tegen niet-gereduceerde prijzen. Hou er rekening mee dat je nieuwe boeking van vergelijkbare waarde moet zijn als je oorspronkelijke boeking.  De Flexibele Omboek Service kan opnieuw ook voor € 4,90 worden gekozen als aanvulling op nieuwe tickets, mits deze beschikbaar is voor de betreffende voorstelling.

Welke kosten brengt dit met zich mee?

De Flexibele Omboek Service kost € 4,90 per ticket. Je vindt de Flexibele Omboek Service na het selecteren van je ticket bij de extra’s. Kies daar het aantal Flexibele Omboek Service-tickets overeenkomstig het aantal tickets waarvoor je flexibiliteit wilt. Eén FlexOptie geldt dus voor één ticket. Voor de eventuele verzending van de nieuwe tickets per post worden de geldende verzendkosten in rekening gebracht. De verzending van E-tickets is gratis.

Krijg ik een aankoopbewijs van de Flexibele Omboek Service?

Ja, naast de tickets ontvang je bij je bestelling vouchers die de geboekte Flexibele Omboek Service bevestigen.

Wat gebeurt er met de oude tickets?

De originele tickets worden ongeldig gemaakt en bieden geen toegang meer tot het evenement.

Kan de ticketprijs worden terugbetaald zonder om te ruilen?

Nee, tickets kunnen alleen worden omgeruild voor nieuwe tickets.

Ik heb nog iets extra's geboekt bij mijn musicalticket, kan ik dat ook omruilen?

De Flexibele Omboek Service omvat ook het omruilrecht voor geboekte extra's bij een voorstelling uit dezelfde bestelling, zoals arrangementen en diners, voor zover deze beschikbaar zijn voor de nieuw gekozen voorstellingsdatum. Voor hotels is dit ook mogelijk, met een omboek termijn van 72 uur. Dit geldt niet voor reeds geleverde extra’s (verzendkosten, cadeauverpakking) of de Flexibele Omboek Service. Geldt uitsluitend voor de extra’s die geboekt zijn bij Eventim. Geldt niet voor reserveringen en boekingen die bij externe partijen zijn gemaakt, zoals hotels, Resengo, Formidable, enzovoorts.

Waar moet ik verder nog op letten?

Een Flexibele Omboek Service geeft je het recht om een ticket van dezelfde bestelling één keer om te ruilen. De service kan dus niet worden gebruikt voor eerder of later gekochte tickets. De Flexibele Omboek Service is beschikbaar voor alle particuliere klanten. In geval van herkenbaar misbruik (zoals prijsspeculatie en massaal gebruik) kan omruilen worden geweigerd.

Gebruiksvoorwaarden

De volgende voorwaarden zijn van toepassing tussen de klant en de organisator voor wiens tickets de klant een Flexibele Omboek Service koopt.

 • Een Flexibele Omboek Service geeft de houder het recht om een ticket van dezelfde aankooptransactie (van dezelfde bestelling) één keer om te ruilen.
 • Omruilen is mogelijk zonder opgaaf van reden.
 • Je kunt de Flexibele Omboek Service telefonisch verzilveren. Bel daarvoor met Eventim, tot 24 uur voor de show of tot 72 uur bij hotelovernachting, op 0900 500 1353 (alleen op werkdagen bereikbaar) of via 0900 100 1030 (zeven dagen in de week bereikbaar, € 0,45/min.).
 • Je kunt ook online omboeken, neem hiervoor contact op via het contactformulier.
 • Reeds gemaakte kosten, zoals de order-/verzendkosten en de kosten voor de Flexibele Omboek Service, kunnen niet worden omgeboekt.
 • De Flexibele Omboek Service geeft de houder het recht tot omboeken voor regulier verkrijgbare tickets tegen reguliere prijzen. 
 • Voor de nieuwe tickets kan de Flexibele Omboek Service voor € 4,90 per ticket opnieuw worden besteld, op voorwaarde dat deze beschikbaar is voor de geselecteerde voorstelling.
 • Opmerking: omruilen is alleen mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid. Hou er rekening mee dat individuele voorstellingen en/of producties bijvoorbeeld al uitverkocht kunnen zijn, dat prijsaanbiedingen niet voor elke stoel en datum beschikbaar zijn, of dat producties een beperkte speelduur in een zaal kunnen hebben.
 • De Flexibele Omboek Service geldt alleen voor particuliere klanten.
 • Uitbetaling van het aankoopbedrag is niet mogelijk via de Flexibele Omboek Service. Het betreft omboeken.
 • In geval van herkenbaar misbruik (zoals prijsspeculatie en massaal gebruik) behoudt de organisator zich het recht voor het omruilen te weigeren.
 • Let op: de Wet Koop op Afstand is niet van toepassing op de koop van musicaltickets (art. 6:23p lid e BW). Dit betekent dat een consument geen recht heeft om de koop te annuleren (en geld terug te vorderen).