Jeannine La Rose

Nicki Marron

Opleiding
Jeannine is in 2004 afgestudeerd aan het Conservatorium van Rotterdam en heeft al meer dan twintig jaar ervaring als zangeres en actrice. Ze ontwikkelde zich verder tot Master Teacher in het EVT (Estlill Voice Training System).

Theater/televisie/film
In 2019 won ze een musical award voor haar rol  in The Color Purple, waar ze schitterde in de rol van Sofia, in de gelijknamige film gespeeld door Oprah Winfrey. Verder is ze bekend van grote musicals zoals Hair, The Soul of Motown 2, Mary Poppins (in de rol van mevrouw Corry), Daddy Cool, Jesus Christ Superstar (waarin ze de eerste vrouwelijke Herodus vertolkte) en afgelopen theaterseizoen als GG in TINA – De Tina Turner Musical. 

Overig
Naast zangeres en actrice is zij ook presentatrice en motivational speaker op diverse events, waaronder het Global People Awards Gala. Ook ontwikkelde ze haar S.T.E.M.-presentatietraining waarmee ze mensen in binnen- en buitenland coacht in story telling en public speaking. Samen met verschillende organisaties werkt ze toe naar een krachtige presentatiemethode. Door de unieke combinatie van zang, theater en presentatie weet ze haar publiek te enthousiasmeren, te raken en te inspireren.