Moulin Rouge! De Musical. Boek nu tickets

 Vanaf 7 september Beatrix Theater Utrecht

Can-Can Seats

Beleef Moulin Rouge! De Musical op de meest unieke en intieme manier met de exclusieve Can-Can Seats. Deze zitplaatsen bevinden zich aan de voorzijde van de zaal waardoor je je écht in de Moulin Rouge waant en wordt omringd door de bruisende energie van de show. Dichter bij het toneel kom je niet! Per voorstelling zijn er maar twaalf tafels beschikbaar, waarbij elke tafel plaats biedt voor twee personen. Dus wacht niet te lang en boek vandaag nog je Can-Can Seats!

Foto: Boston set 

Can-Can Seats

Moulin Rouge ® is a registered trademark of Moulin Rouge. 

Bekijk: MOULIN ROUGE PARIS

Moulin Rouge! De Musical: de achtergrond, het verhaal en internationale premieres

De film (2001)


De musicalfilm MOULIN ROUGE! werd geregisseerd, geproduceerd en mede geschreven door Baz Luhrmann. De film won twee Academy Awards voor beste productieontwerp en beste kostuumontwerp.
 

 

Internationale premieres Moulin Rouge! De Musical

De musical is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2001 en ging in 2018 in première in Boston. Daarna was de musical te zien op Broadway en in andere Noord-Amerikaanse theaters, op het Londense West End, en in theaters in Australië, Zuid-Korea, Duitsland en Japan. In verschillende landen is de musical nog steeds te zien. 

Het verhaal

 

Moulin Rouge! De Musical vertelt het verhaal van een jonge dichter Christian die verliefd wordt op de mooie courtisane Satine in de legendarische Parijse nachtclub. Een nachtclub waar bohemiens en aristocraten elkaar treffen en waarin alles draait om betoverend vermaak. Maar de druk op Satine neemt toe als haar baas, Moulin Rouge-eigenaar Harold Zidler, op haar rekent om de Hertog van Monroth tevreden te stellen, wiens geld de nachtclub draaiende zal houden.

 

 

Hoofdrollen Moulin Rouge! De Musical in Nederland in 2024

De rollen zijn nog niet bekend; de audities vinden momenteel plaats. Binnenkort wordt bekend gemaakt wie de rollen gaan spelen.  
Satine
Christian
Harold Zidler
Toulouse-Lautrec
Duke
Santiago
Nini

De muziek in de musical 

Net als in de film worden in de musical originele nummers en bekende nummers uit de popmuziek ten gehore gebracht.