CT_zaal_header

Zo wissel je de Nationale Musicalcard in

De Nationale Musicalcard kan uitsluitend worden ingewisseld voor alle shows van Stage Entertainment Nederland. Je kunt de Nationale Musicalcard online inwisselen op deze website.
Kijk voor de actuele shows op de homepage: www.stage-entertainment.nl

Het kan zijn dat u kaarten wilt bestellen voor een show van Stage Entertainment Nederland die niet in het Beatrix Theater of AFAS Circustheater te zien is maar bij een theater bij u in de buurt. Neem hiervoor telefonisch contact op met Eventim op het nummer;  0900-100 10 30 (45cpm) 

U kunt de card inwisselen op deze site.

De Nationale Musicalcard

  • Je kunt de Nationale Musicalcard online inwisselen op deze site, of telefonisch via Eventim 0900-100 1030 (45 cpm).
  • Vermeld bij je reservering het kaartnummer en de krascode die je kunt vinden op de achterzijde van de Nationale Musicalcard. Indien de krascode niet leesbaar is kun je een mail sturen naar: info@musicals.nl
  • Indien je online reserveert vink je bij betaalwijze eerst 'Cadeaukaart' aan en daarna ‘Musicalcard’. Je vult vervolgens je kaartnummer (Card ID) in en je 6-cijferige pincode welke achter de grijze kras laag op de Musicalcard vermeld staat.
  • De Nationale Musicalcard wordt alleen geaccepteerd indien een geldige combinatie van kaartnummer en krascode wordt opgegeven.
  • De Nationale Musicalcard vertegenwoordigt de waarde die in de cadeauverpakking van de Nationale Musicalcard staat aangegeven. Indien de waarde van je card hoger is dan het totaalbedrag van je reservering blijft het resterende bedrag op de card staan. In het geval de waarde van de Nationale Musicalcard niet toereikend is dien je het resterende bedrag bij te betalen. Reserveringen vinden plaats op basis van beschikbaarheid. De Nationale Musicalcard is niet inwisselbaar voor geld.
  • Wanneer je een reservering gedeeltelijk wilt betalen met een Nationale Musicalcard, kan het resterende bedrag betaald worden met een iDeal-betaling of een andere cadeaukaart. 
  • Informatie omtrent beschikbaarheid van toegangsbewijzen gaat via Eventim 0900-100 1030 (45 cpm).

De Nationale Musicalbon

  • De Nationale Musicalbon is niet meer te koop. Indien je in het bezit bent van de Nationale Musicalbon dan kun je hier alleen nog mee betalen bij de kassa van de theaters.

 

Worldwide excellence in entertainment

Stage Entertainment owns a network of theatres in eight countries where it produces musicals and shows developed by international partners or by its own creative teams. At its inception in 1998, Stage Entertainment comprised Stage Entertainment The Netherlands, Stage Entertainment USA, and Holiday on Ice. Over the past decade, the company has grown considerably, expanding its creative development and production activities around the world.