The Very Best of Elvis

Scheveningen 8 januari 2024 - 20:00

Het grootste Elvis concert van Nederland !

Op maandag 8 januari 2024 (op de dag van Elvis' verjaardag) zal in het AFAS Circustheater Scheveningen de uitvoering plaatsvinden van een bijzonder en uniek concert van De Aloha from Hawaii show.

Voor 1 dag zal het theater omgetoverd worden tot ELVIS THEATER met o.a. Caddilacs rond het theater en in het theater verschillende unieke Jukeboxen en buiten aan het theater zal een mega groot LED scherm hangen waar levende beelden van Elvis te zien zijn wat het tot een ultieme Elvis belevenis zal maken.

“The Very Best Of Elvis met The Aloha from Hawaii show” is een unieke show in Europa waarin de Nederlandse zanger Kees Versluys dankzij zijn unieke stem en samen met zijn 20 koppig Elvis in Memory Orchestra, de sound van Elvis echt heel dichtbij laat komen. Dit orkest is het enige professionele orkest in Europa die alle muziek van Elvis Presley vrijwel exact als toen uitvoert en daarom ook klinkt als destijds de TCB Band

van Elvis Presley.

Op de verjaardag van Elvis Presley zullen alle nummers van de wereldberoemde Aloha from Hawaii show, de revue passeren. De show zal  de toeschouwer vooral weten te overtuigen dat de muziek van Elvis Presley en de impressie door Kees Versluys en zijn Elvis In Memory Orchestra een bijzonder unieke belevenis is. Volgens de Nederlandse muziekcritici benadert Kees Versluys de stem van Elvis Presley zo close, dat het indrukwekkend is wat je hoort!

Na een bezoek door Kees Versluys aan de originele backing vocals “The Stamps” van Elvis Presley in de USA en eerder bij een gezamenlijk concert in Nederland, werd het ook daar nog eens gezegd ‘you sound just like our boss’!

Pieter van der Ploeg, al 40 jaar theaterproducent en impresario van de Sterren aan Zee concerten produceert, na een uitverkochte AFAS Circustheater afgelopen jaar voor de tweede keer deze wereldshow, maar nu met de Aloha from Hawaii Show i.s.m. met Dutch Favorite Music met natuurlijk ook alle grootste hits van Elvis.

Dit bijzondere, eenmalige theaterconcert, in combinatie met de speciaal toegevoegde expositie van Elvis memorabilia, is veel meer dan een avond uit waard. De expositie is één van de grootste verzamelingen van originele Elvis Presley memorabilia uit de USA. Alle bijzondere voorwerpen zijn eigendom van de Nederlander Robin Klarenbeek en maken het zo tot een bijzonder en exclusief concept in Europa.

Het unieke / exceptionele feit is dat Kees Versluys de originele armband draagt die óok Elvis tijdens de Aloha show droeg én de originele Platina plaat is ook tijdens dit concert te bezichtigen, welke Elvis kreeg voor deze over de wereld uitgezonden show via de satelliet.

Het publiek kan vooraf, in de pauze en na het concert o.a. de andere gouden en platina platen van Elvis bekijken, brieven, gitaren, posters, foto's en zijn televisie. Ook originele kleding van Elvis waaronder zijn Gold Lame Suit, waarvan er wereldwijd 3 te vinden zijn; één in Graceland, één gekocht door Elton John en één bij deze expositie. Daarnaast zijn er vele voorwerpen uit de studio en de woning van Elvis te bezichtigen. Dit alles aangevuld met filmposters, tickets en menukaarten van zijn bekende Las Vegas optredens.

Deze bijzonder mooie en interessante expositie is ooit begonnen door de Nederlandse  Elvis fan Robin Klarenbeek die in 1968 als 7 jarig  jongetje in aanraking kwam met de Comeback Special LP van Elvis Presley die mee werd gebracht door zijn broer die in die tijd bij een internationale platenmaatschappij werkte. De interesse in alles rond Elvis Presley werd groter en groter, dus het zakgeld en daarna het salaris wat hij op 18 jarige leeftijd verdiende werd geheel besteed aan zijn grote held.

Een droom kwam uit toen hij voor het eerst in Memphis kwam en aldaar de eerste veiling meemaakte van de zo begeerde Elvis Presley memorabilia.

Door toetreding bij de Elvis Presley fanclub kwam hij in contact met Elvis eigen hairstylist en spiritueel adviseur Larry Geller en de road manager en bodyguard van Elvis Presley, Lamar Fike.

Via hen kon hij zijn unieke verzameling steeds verder uitbouwen wat uiteindelijk resulteerde in een expositie die u tijdens de Aloha show from Hawaii op de verjaardag van Elvis op maandag 8 januari 2024 van héél dichtbij kunt bekijken !

 

Van ieder verkochte toegangskaart gaat € 2,50 naar KWF Kankerbestrijding

Kaartverkoop via Eventim, telefoon 0900 1353 (€ 0,60 cpm.)

en via de Nationale Theaterkassa, telefoon 0900 9203 (€ 0,45 cpm.)

of online via www.eventim.nl en www.sterrenaanzee.ntk.nl