Overslaan en naar de inhoud gaan

TOUCH MUSIC LIVE X JOEY YUNG THE TOUR 2020 - LOVE IN THE HAGUE

3 maart 2020

Joey Yung viert 20 jaar in de muziekindustrie met een wereldtournee en komt voor het eerst in haar carrière naar Nederland!

In augustus 2019 vierde Joey Yung, iconisch pop diva uit Hong Kong, haar 20-jarig jubileum in de muziekindustrie met een reeks van 19 concerten in de Hong Kong Coliseum. In één dag verkocht ze 250.000 tickets uit en werd ze het gesprek van de dag. In 2020 start Joey weer een wereldtournee en neemt haar jubileumfeest mee naar haar fans in Zuidoost Azië, Australië, Verenigde Staten, Canada en Europa, namelijk Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Nederland!

Joey Yung is één van de meest populaire en geliefde Chineestalige popzangeressen. Haar eerste single "未知", een cover van “ Crush”  van Jennifer Paige, werd in 1999 meer dan 130.000 keer gekocht en werd de eerste nieuwkomer dat 23 weken lang op de IFPI lijst bleef. Geen enkele artiest heeft dit record nog gebroken. In 2019 vierde ze haar 20-jarig jubileum in de muziekindustrie. Als zangeres is Joey bekend om haar perfecte, pure en zuivere zangstijl en haar vele verschillende stijlen. In de afgelopen 20 jaar heeft ze meerdere prijzen gewonnen tijdens verscheidene Chinese muziekprijs ceremonies, waarvan honderden gouden nummers het leven van vele fans over de hele wereld hebben vergezeld.

TOUCH Music Live selecteerde gerenommeerde en intieme concertzalen in Europa voor haar jubileumtour, zodat haar Europese fans de kans krijgen om dichterbij hun idool te zijn dan ooit. Tijdens deze tour zal Joey haar meest bekende en geliefde nummers van de afgelopen 20 jaar ten gehore brengen. Het thema van het concert is LOVE, wat haar liefde voor haar fans en haar toewijding aan de muziek en het podium omvat. De fans zullen samen met Joey haar jubileum vieren gedurende een magische muzikale tijdmachine reis.

Bezoek voor meer informatie:  www.touchmusiclive.eu

Artist Social Media Links

https://www.facebook.com/yungjoey/
https://instagram.com/yungchoyee 
http://weibo.com/u/1303977362

3 maart 2020 in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

TOUCH MUSIC LIVE X JOEY YUNG THE TOUR 2020 - LOVE IN THE HAGUE

3 maart 2020